The Walking Dead ilk sezonuyla Android'e geldi

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
the-walking-dead-coming-to-nz.jpg

İki yıldır iOS kullanıcılarının oynadığı ve ikinci sezonu geçen yıl iOS için yayınlanan The Walking Dead nihayet ilk sezonu ile Android için indirmeye sunuldu.

Toplam 5 bölümden oluşan ilk sezonda ilk bölüm ücretsizken sonrasında bölüm başı 9TL ödemeniz gerekiyor.

Hikayede Lee Everett ve Clementine adlı küçük kızın maceralarını takip ediyoruz , Oyun ayrıca 2012 yılının en iyi Pc oyunu seçildi

walking_dead_season1_survivors.png

@destere @Çiğdem- @OzaN @sokak sanati @Forumdash @cevaa
@BesaleT @GreatOttoman @Mr.At @HeisenBerg @KK|Batman @otomatikportakal @Ahmad @Gk4y

Ücretsiz olanının linkini at da deneyelim. :D
senin telefonun android liydi galiba :D
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.telltalegames.walkingdead100

Öyle yapacağına internnetten bul bölümleri indir öyle izle ne gerek var 9 tl ödemeye :D
Evet ama ilk bölüm bedava :D

İlk sezon 6 bölüm.:(
ilk sezon 5 bölüm , yanında 400 days eklenti paketi var , bu eklenti paketi sezondan bağımsız , yanlışlık yok yani :D

aaaaa bilgisayardan oyun oynamak içinde paramı vericez ücretli oyunmu olur oynamıyorum ben
🙂🙂

Playstation'da oynamistim. Season 2 var mi onu henüz oynamadım telefondan nasil olur ayni zevki verir mi bilemedim.

aaaaa bilgisayardan oyun oynamak içinde paramı vericez ücretli oyunmu olur oynamıyorum ben
🙂🙂
bilgisayardan değil , telden oynamak için :D iama senin telefona uyumlu değil olmaz zaten :D

Normal diziden bahsetmiyoruz o zaman.:D
allahım ya :D oyun diziden bağımsız
sadece gleen ve hershel konuk ettiler 1 bölüm o da reklam amaçlı :D

Ücretlinin apksı filan yok mu yav ? :D
oyun yeni geldi , 1-2 ay daha bekleyin tüm blümlerin apk çıkar :D
şimdilik 1.bölümü bedavaya oynayın :D

Playstation'da oynamistim. Season 2 var mi onu henüz oynamadım telefondan nasil olur ayni zevki verir mi bilemedim.
ios kullananlara 2.sezon geldi
android kullananlar için sadece 1.sezon var :D

@OzaN @mrt-06 siz yüklediniz mi ? :D

Son düzenleme:
bilgisayardan değil , telden oynamak için :D iama senin telefona uyumlu değil olmaz zaten :D

yok zaten telefondan oynamayı sevmiyorum bilgisayardan bedava oynamam yeter bende şeyy sandım benim amcamın manyak bir oğlu var bilgisayar oyununu paralı oynuyormuş canavarına elbise falan alıyormuş 1 ayda bir sürü para harcıyormus :kiki::kiki::kiki:

yok zaten telefondan oynamayı sevmiyorum bilgisayardan bedava oynamam yeter bende şeyy sandım benim amcamın manyak bir oğlu var bilgisayar oyununu paralı oynuyormuş canavarına elbise falan alıyormuş 1 ayda bir sürü para harcıyormus :kiki::kiki::kiki:
onlar online oyunlar , sen karıştırmışsın :D
sen pc den yükle , gerçekten çok güzel , sana uygun bir oyun

onlar online oyunlar , sen karıştırmışsın :D
sen pc den yükle , gerçekten çok güzel , sana uygun bir oyun
ne olursa olsun insan oyun oynarkende para verirmi yaaa hayret ettim vlla birde kadınların alıs veriş masrafına dil uzatırsınız oyunu bile parayla oynuyorsunuz :kiki::kiki:

Hafıza sorunu var yükleyemedim şimdilik. :(

ne olursa olsun insan oyun oynarkende para verirmi yaaa hayret ettim vlla birde kadınların alıs veriş masrafına dil uzatırsınız oyunu bile parayla oynuyorsunuz :kiki::kiki:
Senin telefon modelin ne ki @Çiğdem- ?
BENIM SAMSUNG GALAXY WIN BNMKIYLE UYUMLU AMA INDIREMEM

Senin telefon modelin ne ki @Çiğdem- ?
BENIM SAMSUNG GALAXY WIN BNMKIYLE UYUMLU AMA INDIREMEM
samsung wifi benimkide zaten ben telefondan internete girmeyi yada oyun oynamayı sevmiyorum dısarıda bari braz net ortamından uzakalsım akfam dağılsın 🙂🙂

Yok, daha yüklemedim. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,583
Üyeler