Gitsem Diyorum 3.Bölüm -Yeni Bölüm-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 8 72.7%
  • 9

Oy: 1 9.1%
  • 8

• 7

• 6

Oy: 0 0.0%
  • 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    11
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık senaristler sizlere sesleniyorum az biraz daha uzun olsun ....puanım 10 teşekkürler senaryo için

Vay aga memleketime gelmişsin hiç söylemiyorsun :)
Hadi yaww :) ne bilem öyle günü birlik gittim döndüm dizimide yayınlayamadım :) ama haftaya gene gidicem .... cumadan gidiyimde cumartesi akşama gelip diziyi yayınlıyım 😉

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık senaristler sizlere sesleniyorum az biraz daha uzun olsun ....puanım 10 teşekkürler senaryo için

Hadi yaww :) ne bilem öyle günü birlik gittim döndüm dizimide yayınlayamadım :) ama haftaya gene gidicem .... cumadan gidiyimde cumartesi akşama gelip diziyi yayınlıyım 😉
Teşekkür ederiz aga :)

Bursa merkeze mi geldin ?

Sen bana kafa mi attın.. Evet attım

Yukardaki diyalog pek olmamış. Habersiz dayak yedi zaar)))

ama genel olarak daha iyi diyalogları kısa tutup daha çok olaya yer versen daha iyi olur sahne sahne de ayırmana gerek yok Anlıyoruz farklı sahneler olduğunu))) puanın 8

Sen bana kafa mi attın.. Evet attım

Yukardaki diyalog pek olmamış. Habersiz dayak yedi zaar)))

ama genel olarak daha iyi diyalogları kısa tutup daha çok olaya yer versen daha iyi olur sahne sahne de ayırmana gerek yok Anlıyoruz farklı sahneler olduğunu))) puanın 8
Teşekkür ederim :) Ben normalde ayırmıyorum sahne sahne biliyorsundur Bomba'dan Enver öyle yapalım deyince ayırdık bizde :D

- bu bolumde guzeldi,
- emirde hala bi sorun var.
- web tanişdigini evde misafir ediyorsun ama kavga çikacagi belli oldugu bi durumda yanliz birakiyorsun, keşke emir israri etseydi, sen git diye.
- benim puanim 7(-1)