Hannibal En İyi Dizi Seçildi

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
key_art_bis.jpg

Dünyaca ünlü online yayın servisi olan Hulu'nun her yıl düzenlenen anket yarişması olan "Best in Show"un bu yıl 5.'si düzenlendi. A.V. Club işbirliğiyle düzenlenen ankette, televizyon dünyasında 2013-2014 yıllarinda ses getiren yapımlarini ankete dahil edildi.Toplam 16 dizinin yariştiği ankette kazanan Hannibal oldu.

Bir ay boyunca süren ankette her hafta bi üst tura çıkan diziler farklı kategoriler başliği altında birbirleriyle yariştildi. Anketin son turuna kalan 2 yapım ise Hannibal ve Game Of Thrones oldu.

4.Hafta (3-9 Nisan)
Hannibal▲%71vs▼%29Game Of Thrones

3.HAFTA (27 Mart - 2 Nisan)
Game Of Thrones▼%66vs▲%34Orphan Black
Community▼%43vs▲%57Hannibal
2.HAFTA (20-26 Mart)
Hannibal▲%55vs▼%45Sherlock
Community▲%63vs▼%37New Girl
Game Of Thrones▲%71vs▼%29Arrow
Scandal▲%47vs▼%53Orphan Black

1.HAFTA (13-19 Mart)
True Detective
▼%25
vs▲%75Game Of Thrones
The Good Wife▼%39vs▲%61Scandal
Bob's Burgers▼%44vs▲%56Hannibal
Orphan Black▬%50vs▬%50The Americans
Archer▼%36vs▲%64Sherlock
Brooklyn Nine-Nine▼%44vs▲%56Arrow
Veep▼%32vs▲%68New Girl
Madmen▼%35vs▲%65Community

Son düzenleme:
Tabloyu düzenleyebilirmisin @OzaN ?? :X Yada forumu düzelt :A
Düzgün gözüküyor, ilginç. :D

Güzel etkinlik olmuş ama sonucu kötü. :( Hannibal ve Community'nin çok sıkı bir fan kitlesi var o nedenle şaşırmadım geldikleri noktaya. :)

Orphan Black'in baya ilerlemesi hoşuma gitti. :D

Brooklyn Nine-Nine nasıl elenmiş ilk turda. Hem de Arrow'a. :(

Güzel etkinlik olmuş ama sonucu kötü. :( Hannibal ve Community'nin çok sıkı bir fan kitlesi var o nedenle şaşırmadım geldikleri noktaya. :)

Tamam düzenledim:X Community'e bende başlıcam yazın karar verdim :X Sen izliyormuydun?

Nasıl dizi yaa? siz etkinlik olarak mı gidiyorsunuz yoksa herkes kendi musaitliğine göre mi?
Farklı bir dizi. Bizdeki Leyla ile Mecnun, İşler Güçler gibi biraz absürt bir tarzı var. Zaten reytingleri ve fan kitlesi de onlara benziyor. :D

Bazı bölümler çok iyi bazıları ise kötü ortası pek yok. Ama karakterler falan iyi, seviyorum diziyi genel olarak. :D

Ortak zaman belirleyip izliyoruz bir sezon olarak. Belirlediğimizde her gün bir bölüm şeklinde gidiyoruz genelde ama işi olan birkaç gün biriktirip izliyor çok sorun olmuyor. :)

Üçüncü sezonu bu yaz izleyeceğiz herhalde ve geriye 13 bölümlük iki sezon kalacak zaten. :)

Arrow'u küçümsedi saldırınnnn. :D

Hannibal,House of Cards'tan sonra en iyi dizim bu haberede sevindim.Gece 2. sezon 7.bölüm ayrı bir zevkle izlenir.:oley:

Farklı bir dizi. Bizdeki Leyla ile Mecnun, İşler Güçler gibi biraz absürt bir tarzı var. Zaten reytingleri ve fan kitlesi de onlara benziyor. :D

Bazı bölümler çok iyi bazıları ise kötü ortası pek yok. Ama karakterler falan iyi, seviyorum diziyi genel olarak. :D

Ortak zaman belirleyip izliyoruz bir sezon olarak. Belirlediğimizde her gün bir bölüm şeklinde gidiyoruz genelde ama işi olan birkaç gün biriktirip izliyor çok sorun olmuyor. :)

Üçüncü sezonu bu yaz izleyeceğiz herhalde ve geriye 13 bölümlük iki sezon kalacak zaten. :)
Bazı özel bölümleri filan oluyormuş ona merak ediyorum en çok(b)
Arrow'u küçümsedi saldırınnnn. :D
biz Fannibals'lara sıkcı dedi yaa:T (@sürgünüm @berkann ve bana )

Bazı özel bölümleri filan oluyormuş ona merak ediyorum en çok(b)

Fannibals'lara sıkcı dedi yaa:T (@sürgünüm @berkann ve bana )
Evet ilginç özel bölümleri var ama bazılarını sevmiyorum işte. Özel bölüm formatını sevmediysen bütün bölüm kötü geçiyor sana. :D Bazılarının ise aksine dizinin en sevdiği bölümleri arasına giriyor. Öyle de ilginç bir dizi. :D

Evet ilginç özel bölümleri var ama bazılarını sevmiyorum işte. Özel bölüm formatını sevmediysen bütün bölüm kötü geçiyor sana. :D Bazılarının ise aksine dizinin en sevdiği bölümleri arasına giriyor. Öyle de ilginç bir dizi. :D
Hadi hayırlısıyla yaz gelsin :X iyice merak ettim.

Brooklyn Nine-Nine'ı da ihmal etme. Bence TBBT ve Modern Family'den sonra devam eden en iyi komedi o. Gerçi sen Modern Family de izlemiyordun onu da izlesen iyi olurdu aslında. Forumda tek bir kişi bile yok izleyen. :( :D
benim çok komedi eksiğim var:( en sevdiğim ve bitirdiğim HIMYM :bhr: tbbt deye bile ilk sezon 20lerde filan kaldım:F

Brooklyn Nine-Nine'ı da ihmal etme. Bence TBBT ve Modern Family'den sonra devam eden en iyi komedi o. Gerçi sen Modern Family de izlemiyordun onu da izlesen iyi olurdu aslında. Forumda tek bir kişi bile yok izleyen. :( :D
benim çok komedi eksiğim var:( en sevdiğim ve bitirdiğim HIMYM :bhr: tbbt deye bile ilk sezon 20lerde filan kaldım:F
Hani dizi belirleyecektiniz?İzleyecek dizi kalmadı yoksa kafama göre takılacağım.:)

TBBT izlemiyor muydun sen ya şaşırdım şu an. :D Ciddi komedi eksiğin varmış o zaman. :D En azından B99 izleyebilirsin tek sezon olduğu için yakalaması kolay. :):)

Hani dizi belirleyecektiniz?İzleyecek dizi kalmadı yoksa kafama göre takılacağım.:)
Ben dizi izleyemiyorum bu ara. Gelecek haftadan itibaren başlayacağım yeniden ama anca House of Cards ve Orange Is the New Black'i yakalarım herhalde. Bir de arada Vikings var yakalayacağım. :)

Boardwalk Empire demiştim izlemek istersen onun etkinliğini hemen ayarlarız ilk sezonu izledim ben. :)

Yanına da Vikings izleyebilirsin şu an ikinci sezonu yayınlanıyor. (8 bölüm ilk sezon)

Game of Thrones izliyor musun bilmiyorum yorum konusunda yorum yapmamışsın herhalde? :)

komedi dizisi bunlar, yazın başlıcam ben istersen sende başla yazın(b)
Yeni izleyecek diziler belirleyelim.Neyse haftaiçi @destere gelecektir o zaman birlikte başlarız şimdi adam satmak gibi olmasın.:)

TBBT izlemiyor muydun sen ya şaşırdım şu an. :D Ciddi komedi eksiğin varmış o zaman. :D En azından B99 izleyebilirsin tek sezon olduğu için yakalaması kolay. :):)

Ben dizi izleyemiyorum bu ara. Gelecek haftadan itibaren başlayacağım yeniden ama anca House of Cards ve Orange Is the New Black'i yakalarım herhalde. Bir de arada Vikings var yakalayacağım. :)

Boardwalk Empire demiştim izlemek istersen onun etkinliğini hemen ayarlarız ilk sezonu izledim ben. :)

Yanına da Vikings izleyebilirsin şu an ikinci sezonu yayınlanıyor. (8 bölüm ilk sezon)

Game of Thrones izliyor musun bilmiyorum yorum konusunda yorum yapmamışsın herhalde? :)
Vikings'e başlayaım ben o zaman :) Got'da size yetişemem çok geride kaldım ben.

Yeni izleyecek diziler belirleyelim.Neyse haftaiçi @destere gelecektir o zaman birlikte başlarız şimdi adam satmak gibi olmasın.:)

Vikings'e başlayaım ben o zaman :) Got'da size yetişemem çok geride kaldım ben.
Böyle de biz senin hızına yetişemiyoruz. :D Bence bir yandan da boş zamanlarda GoT izle, bize gelecek yıl yetişirsin en kötü, böyle diziyi kaçırmak olmaz. :):)

tbbt de çok gülme ve bayaa sesli gülme var, komik olmayan yerinde bile(b) two and halfman de öyle😕 ama tbbt ye ite kaka izlicem:X b99 da bakıcam demiştim bi ara sana:X