Karadayı 67.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Soluğumuzu kestin Mahir be helal olsun sana canın pahasına babanı ipten alıyosun ya herkese Allah senin gibi evlat nasip etsin rol de olsa çok etkileyici...

Müthiş bir oyunculuk her mimiğinde bir dünya saklı sanki...

Mahir'e bişeycik olmamiş :oley: Ama bölüm heycanı da kaçti:( Gerçi heycan yapıcak bişey yoktu.Adam 3.sezonu çekecek :X

Yok ben takip etmiyorum ki öyle :X youtube de dolanırken görmüştüm o gün.Sende açmamişssin konusu ben bari açayım dedim.Yoksa fragmanlar @Yakamoz-Asi ve Sen ve @ozgur2113 'den sorulur:X
Geçen hafta ilk fragman perşembe çıkmıştı,ikinci fragmanda cuma...Bu hafta ilk fragman çarşamba günü çıktığına göre perşembe yani bugün ikinci fragman çıkabilir.:)

Orhan'in yeni anlastigi adam'in altindan Yilan cikacagini tahmin etmistim aslinda. :D

Beyefendi yine ne planliyor Necdet ile, bu sefer kim var ipin ucunda?

Nazif Baba kurtuluyor gibi :D

2.fragmanı izlediniz mi @Yakamoz-Asi @sürgünüm @Çiğdem- Feride'yi istemeye gidiyorlar :oley:
aaa daha bugün konusmustuk sürgünümle bu konuyu fragmanı izlememiştik bilmiyorduk set resminde mahirin elinde çiçek görünce mehmet saim beyden istemeye gidicekler galiba demiştik 🙂🙂 fragmanda mahir gülümsüyor ama mehmet saim beyin vermiceği ortada yinede bir planı olabilir bu planı gerçekleştirmek için şimdirik ferideyi veriyo olabl,r bence 😵😵

aaa daha bugün konusmustuk sürgünümle bu konuyu fragmanı izlememiştik bilmiyorduk set resminde mahirin elinde çiçek görünce mehmet saim beyden istemeye gidicekler galiba demiştik 🙂🙂 fragmanda mahir gülümsüyor ama mehmet saim beyin vermiceği ortada yinede bir planı olabilir bu planı gerçekleştirmek için şimdirik ferideyi veriyo olabl,r bence 😵😵
Feride'yi babasından isteyecek. Eyvah eyvah önümüzdeki bölümler hiçte hayra alemet olmasa gerek.:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,340
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato