ohhhhhh rolum süper elifi sevmiyormuyum zaten bıçaklıyım gitsin ömerde bana kalsın hahahhahah yine napıp edip adımı iliştirmişim oraya
Cigdem elifin en yakin arkadaslarindan olacak ama elifi arkasindan bicaklayacak. @Çiğdem -
ohhhhhh rolum süper elifi sevmiyormuyum zaten bıçaklıyım gitsin ömerde bana kalsın hahahhahah yine napıp edip adımı iliştirmişim oraya
Cigdem elifin en yakin arkadaslarindan olacak ama elifi arkasindan bicaklayacak. @Çiğdem -
Sen Yamanla beraber olacaksın Ömer Elifin.Kurt Seyit Seymanın,Kerem Baharın @Çiğdem-ohhhhhh rolum süper elifi sevmiyormuyum zaten bıçaklıyım gitsin ömerde bana kalsın hahah
bekliyoruz ama yaza kalmasın en geç haziran ayına yetiştirmeye çalıs 🙂🙂Sen Yamanla beraber olacaksın Ömer Elifin.Kurt Seyit Seymanın,Kerem Baharın @Çiğdem-
10 MAYIS CUMARTESİ BASLIYOR @Çiğdem-bekliyoruz ama yaza kalmasın en geç haziran ayına yetiştirmeye çalıs 🙂🙂
Tamam o zaman 1 ay var yani daha yayın akışına yakında olarak ekliyorum.10 Mayıs Cumartesi baslayacak.Ama tesekkur ederim.Önce bir Sırı okuyabilirsin bence(oda bnmdi ama romantikti) .Teklifini kabul ediyorum.İnsallah ilgi görür.Sırdan sonra basarı yakalayamadım @kvp-medya
10 MAYIS CUMARTESİ BASLAYACAK. SEN NASIL EKLEMEK İSTERSEN @kvp-medyaTamam o zaman 1 ay var yani daha yayın akışına yakında olarak ekliyorum.