Kara Dogumgünü Yakinda Forumda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,177
Puanı
1,060
Elifin Ali Ustayla buyuk savasini anlatan dizi yakinda baslayacak.
KONU:
ELIF LONDRADAN YENI DONUYOR DOGUM GUNU PARTISI YAPILIYOR BABASI DOGUM GUNUNDRN AYRILIYOR SONRA ELIFI BI ARABAYA BINDIRIYOLAR.ARABADA BABASININ CESEDI VAR.HUSEYIN USTANIN YANINA GIDER.EN YAKIN BILDIKLERI BAHAR, CIGDEM ONA IHANET ETMEKTEDIR.ACABA ALİ USTA ELIFTEN NE ISTIYOR??

NOT: DIZININ BASROL KARAKTERLERI VE ILK SAHNELERI KARA PARA ASKTAN ALINMISTIR.

YAZIN BASLAYACAKTIR.
VE AYRICA DIZIDE ASIRI GERILIM VE ENTRIKA VARDIR.YAZILMAYA BASLANMISTIR.
Karakterler:
Elif
Omer
Bahar
Cigdem
Ali Usta
Sinem
Seyma
Kösem-Hurrem Kardesler
Tuba

Son düzenleme:
Merak ettim doğrusu hadi bakalım bekliyorum heyecanla kara para aşk zaten güzel umarım aynı tatda bişeyler olur...

@batuhankaralar @hayret bi şey @Polat Şaşmaz @olizvel @Fks14

Merak ettim doğrusu hadi bakalım bekliyorum heyecanla kara para aşk zaten güzel umarım aynı tatda bişeyler olur...​
Bu kara para asktan daha degisik.Senaryosu acayip farkli.Mesela Elifle Omer birbirine asik olcak ama Omerin nisanlisi Seyma var ayilardan kurtardigi bi kiz var.Var oglu var.Herkes elifin dusmani bu dizide :) @gözlemci

Merak ettim doğrusu hadi bakalım bekliyorum heyecanla kara para aşk zaten güzel umarım aynı tatda bişeyler olur...​
Bu kara para asktan daha degisik.Senaryosu acayip farkli.Mesela Elifle Omer birbirine asik olcak ama Omerin nisanlisi Seyma var ayilardan kurtardigi bi kiz var.Var oglu var.Herkes elifin dusmani bu dizide :) @gözlemci

HURREM-KOSEM KARDESLER @xemrexxx İCINDIR :)

Son düzenleme:
@batuhankaralar @hayret bi şey @Polat Şaşmaz @olizvel @Fks14

Merak ettim doğrusu hadi bakalım bekliyorum heyecanla kara para aşk zaten güzel umarım aynı tatda bişeyler olur...

HURREM-KOSEM KARDESLER @xemrexxx İCINDIR :)
Hadi bakalım ne zaman başlatacan yaz çok uzak yaw....

Hadi bakalım ne zaman başlatacan yaz çok uzak yaw....​
Senaryo depoluyorum @gözlemci

Hımm..en yakın zamanda istiyoruz ama 😉
En erken mayis ortasi olur :) @gözlemci

hahah yine napıp edip adımı iliştirmişim oraya :kiki::kiki::kiki:
Cigdem elifin en yakin arkadaslarindan olacak ama elifi arkasindan bicaklayacak. @Çiğdem -