Show Sevdaluk - Dizi Yorumları

Fragman süper ama sermiyan midyatın rolü iğrenç ne biçim bi rol söyleyemeyeceğim bir karakteri canlandırıyor....

Fragman süper ama sermiyan midyatın rolü iğrenç ne biçim bi rol söyleyemeyeceğim bir karakteri canlandırıyor....​
Ilahi gozlemci :F absurt komedi yakaliyorlar iste bu tarz komik olmus ve super olacak :)

Fragman süper ama sermiyan midyatın rolü iğrenç ne biçim bi rol söyleyemeyeceğim bir karakteri canlandırıyor....
Ilahi gozlemci :F absurt komedi yakaliyorlar iste bu tarz komik olmus ve super olacak :)
Orası öyle dizi süper gidiyor bu aralar bende dizinin hastasıyım fenomenim haline geldi :F ama sermiyan midyatı böyle göreceğim aklıma bile gelmezdi....:F

Orası öyle dizi süper gidiyor bu aralar bende dizinin hastasıyım fenomenim haline geldi :F ama sermiyan midyatı böyle göreceğim aklıma bile gelmezdi....:F
Cok guzel gidiyor dizi kullerinden dogacak : )

Cok guzel gidiyor dizi kullerinden dogacak : )
Umarım şöyle bi totalde 5 abde 6.50 alsak yeter başka şey istemiyorum.....

Umarım şöandae bi totalde 5 abde 6.50 alsak yeter başka şey istemiyorum.....​
Oyle bir anda yukselmez ama yukselecegine inancim sonsuz :)

Bende bir anda demedim ama yükselsin artık!!! :D
Suan Carsambanin en prestijli dizisi kalitesi vs ama turk halki dogruyu gorecektir :)

Bende bir anda demedim ama yükselsin artık!!! :D
Suan Carsambanin en prestijli dizisi kalitesi vs ama turk halki dogruyu gorecektir :)
O kadar çok dizi izliyorum ki artık neye bakacağımı şaşırdım kaldıki çarşamba 4 dizim oldu hiç yoktan birde vize haftası yaklaştı naaprım bilmem tekrarları nasıl izlerim....ama belki zamanla görürü türk halkıda bakalım 😉 umudumuz o yönde...

O kadar çok dizi izliyorum ki artık neye bakacağımı şaşırdım kaldıki çarşamba 4 dizim oldu hiç yoktan birde vize haftası yaklaştı naaprım bilmem tekrarları nasıl izlerim....ama belki zamanla görürü türk halkıda bakalım 😉 umudumuz o yönde...​
Ben mesela buyuk ihtimal tekrarini izlerim yarinki bolumun cunku cumartesiye kadar sinavim var bu hafta. Cumartesi bitiyor :)

O kadar çok dizi izliyorum ki artık neye bakacağımı şaşırdım kaldıki çarşamba 4 dizim oldu hiç yoktan birde vize haftası yaklaştı naaprım bilmem tekrarları nasıl izlerim....ama belki zamanla görürü türk halkıda bakalım 😉 umudumuz o yönde...
Ben mesela buyuk ihtimal tekrarini izlerim yarinki bolumun cunku cumartesiye kadar sinavim var bu hafta. Cumartesi bitiyor :)
Benimde haftaya pazartesiden cumaya hergüne 3 sınav poff :(

11. bölümü izledim şimdi. Bu bölüm duygusal olmuş. Denise gitmemiş. :(

Bunlarda geçer geçerde makro,tıbbi terminoloji ve gec ikivranış bilimleri tırstırıyor biraz :) olsun bakalım ben izleirmd izimi yoluma bakarım.... :D
Izle izle tabi ben gec izleyecegim ama izlerim en gec iki gune ama simdi de izleyebilirim :)

Iyi bakalım, Allah kolaylık versin. :)
Sagol :)