Kardeş Payı'na 2 Yeni Transfer!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yer aldığı sevilen dizi ''Kardeş Payı'' sürpriz iki transferiyle konuşulacağa benziyor.

Diziye dahil olacak ilk isim İşler Güçler dizisinde Yönetmen Tekin karakterini canlandıran Barış Yıldız diziye yeni transfer olan ilk isim olacak.

İkinci isim ise 2 hafta sonra gelecek ancak dizinin yönetmeni Selçuk Aydemir gelecek ismi direk açıklamaktan ziyade ipuçları vererek belli etmeye çalışırken verdiği ipuçlarında ise yine İşler Güçler dizisinden biri olacağını açıkladı. Verdiği ipucu ise şu şekilde :
(İp ucu bu sefer sesi var). Sesi var yanlış oldu. Bu sefer konuşuyor diyelim daha doğru (ama yine bir garip)” sözleriyle ipucu verdi.​
Bu sözler üzerine ise ilk akla gelen isim ise Boomcu Onur karakterine hayat veren Ahmet Dursun oldu.

thumbnail_1396961254.jpg

Kardeş Payı'nın şimdi daha da iyi olacağını düşünüyorum ve bu transferlere sevindim. İşler Güçler'de 'Boomcu Onur'u canlandıran Ahmet Dursun çok iyi. Bu dizide de rol almasını bekliyordum ve en sonunda da rol alacak. Aynı zamanda bir diğer oyuncu Barış Yıldız'ın da İşler Güçler'de başarılı 'Senarist Tekin' karakteriyle iyi bir rol yeteneği olduğunu göstermişti ve renkli bir oyunculuk sergilemişti. Ahmet Dursun yine ekipte güldüren isimlerden olacaktır. Hayırlı olsun. :)

Aldığı oranlar iyi aslında ama sadece sıralaması kötü. :)

Diziyi izlemeyi dene. Çok iyi bir mizah anlayışına sahipler. Sen de seversin. :)

Fırsat bulamıyorum.İzlemek çok isterim normalde.
Muhteşem'i bile izleyemedim daha yani normalde takip ettiklerimi izleyemiyorum hiç yenileri çıkmasın başıma.:(

Fırsat bulamıyorum.İzlemek çok isterim normalde.
Muhteşem'i bile izleyemedim daha yani normalde takip ettiklerimi izleyemiyorum hiç yenileri çıkmasın başıma.:(
Hem çoktan biteceğini söyledin bile, yani çok fazla izlemene gerek kalmayacak ama izleyince kurduğun bu cümleye pişman olacaksın sanırım. Gerçi bilmiyorum senin mizah anlayışınla, bu dizinin mizah anlayışı örtüşüyor mu. :)

Selçuk Aydemir beni duydu nihayet..Dizinin başladığından beri Boomcu Onur'un katılmasını bekliyordum.
Sesini duymak bile yeterlidir bipli bölümlere hazırız biraz ruh sağlığımız düzelsin.:)

Hem çoktan biteceğini söyledin bile, yani çok fazla izlemene gerek kalmayacak ama izleyince kurduğun bu cümleye pişman olacaksın sanırım. Gerçi bilmiyorum senin mizah anlayışınla, bu dizinin mizah anlayışı örtüşüyor mu. :)

Yok yinede izlemem saol.:D
Vakit bulsam Film kulübündeki filmleri izleeceğim.:(

boomcu onur iyidir :D

diziyi netten izlerim bi ara 2-3 bölüm izlemiştim çok güzel :D