Sakın kabul etme aga bunun kanalından gelen dizileri sakın diyorum bak sakın bulaşayım deme
Benim kanalım var zaten aga HaFıZ TVSakın kabul etme aga bunun kanalından gelen dizileri sakın diyorum bak sakın bulaşayım deme
Bende yayınlamak istiyordum ama işte akrabamın yemin törenine gideceğiz Ankara'ya Vadi'yi bile izleyemeyeceğimaaaa çok merakla bekliyordum yaaa bana nolucak diye gerçek hayatta aralardan bıkmısken forumda bile dizi arasıyla karşılasıyoruz çatlarım ben o vakite kadar
Sadece bilgilendirmek istemiştimBenim kanalım var zaten aga HaFıZ TV
Bende yayınlamak istiyordum ama işte akrabamın yemin törenine gideceğiz Ankara'ya Vadi'yi bile izleyemeyeceğim
aaa yemin töreni daha önemli tabi kim var askerde tanıdığın akraba falanmı 🙂🙂Benim kanalım var zaten aga HaFıZ TV
Bende yayınlamak istiyordum ama işte akrabamın yemin törenine gideceğiz Ankara'ya Vadi'yi bile izleyemeyeceğim
Öyle bi hata yapmam zatenSadece bilgilendirmek istemiştim
Evet akrabamaaa yemin töreni daha önemli tabi kim var askerde tanıdığın akraba falanmı 🙂🙂
Akrabamın yemin törenine gideceğim agaÇiğdemli bölüm vardı neden yaw yayınlasana.....
Hayırlı olsun ne diyelim ama merakla bekliyorum haa...fazla merak iyi değildir kendi açımızdan diyorum 😉Öyle bi hata yapmam zaten
Evet akrabam
Akrabamın yemin törenine gideceğim aga
neden?
Maalesef agalarım yayınlamak isterdim ama dediğim gibi akrabamın yemin törenine gideceğimYayınla ya
neden?
Maalesef agalarım yayınlamak isterdim ama dediğim gibi akrabamın yemin törenine gideceğimYayınla ya
Neyse haftaya yayınlarsınMaalesef agalarım yayınlamak isterdim ama dediğim gibi akrabamın yemin törenine gideceğim
Maalesef agalarım yayınlamak isterdim ama dediğim gibi akrabamın yemin törenine gideceğim
Bölümü hazırladım zaten agaNeyse haftaya yayınlarsın
çok fazla ara vermiş ..HaFıZ TV'nin dizilerinden olan Bomba bu hafta yayınlamayacak.
Bomba yeni bölümüyle 18 Nisan Cuma günü saat 19.00'da HaFıZ TV'de...