Kurtlar Vadisi Pusu 220.Bölüm Yorumları

Bu aksam yayinlanan bölümü begendim acikcasi! Hersey tam dozundaydi... Lakin vatikan'daki sahnede siyaseti yine fazla abarttilar... Bence Vadi hayal dünyasinda bir dizi olarak kalmaliydi ve kimsenin propagandasini yapan bir dizi halibe gelmemeliydi...

Bu aksam yayinlanan bölümü begendim acikcasi! Hersey tam dozundaydi... Lakin vatikan'daki sahnede siyaseti yine fazla abarttilar... Bence Vadi hayal dünyasinda bir dizi olarak kalmaliydi ve kimsenin propagandasini yapan bir dizi halibe gelmemeliydi...
sana bieşy söylicem aga vadiyi 11 yıldır izliyosun benden iyi de bildiğine eminim vadi ne zaman hayal dünyasında oldu ki :D

ne desem ne yorum yazsam bilemiyorum şu siyaseti bıraksalar
ne güüzel olacak

1535009_1457068271194441_824536669_n.jpg

@takas aga kusura bakma ya bugün yayınlayamıcam internet yavaşladı bölümü indirmrye çalışıyorum bende bilgisayardan girsem internet kopacak söz yarın eklicem :(

Ama vadi forumunda ki paylaşıma bakabilirsin bende oradan paylaşacaktım zaten

@takas aga kusura bakma ya bugün yayınlayamıcam internet yavaşladı bölümü indirmrye çalışıyorum bende bilgisayardan girsem internet kopacak söz yarın eklicem :(

Ama vadi forumunda ki paylaşıma bakabilirsin bende oradan paylaşacaktım zaten
izlemek isteyen yazeteden izler bu kadar basit aga :D canın sağolsun

GÜLEN'LE RAHMİ KOÇ'A GÖNDERME Mİ
Kuzuzade'nin el öptüğü sahne sosyal medyada, bir dönem dinlerarası diyalog amacıyla Vatikan'ı ziyaret eden Fethullah Gülen'in, Papa 2. Jean Paul'ün elini öpmesine gönderme olarak yorumlandı.

Bazı izleyicilere göre de bu sahnede, Rahmi Koç'a atıfta bulunuldu.

İşadamı Rahmi Koç da yıllar önce Ortodoks Hristiyan Rumların manevi lideri Patrik Bartholomeos'un elini öpmüştü.

YİNE SARIGÜL'LÜ GÖNDERME
Aynı sahnede Vahap Kuzuzade, yanındaki şahıslardan birine Papa'nın eteğini öpmesi için işaret verdi.

Papa, eteğini öpen şahsa yanındaki çiçek demetinden sarı bir gül uzattı. Daha sonra da şöyle dedi:

"Ne dersiniz sevgili dostum. Bu defa inanayım mı? Yüzyıllar sonra İstanbul'u yeniden alacak mıyız?"

O şahıs da yumruğunu sallayarak "evet" anlamında yanıt verdi. Dizideki bu karakter de izleyenler tarafından Mustafa Sarıgül olararak yorumlandı.

PAPA'DAN MUHTEREM BEY'E EZAN JESTİ
Papa, salondakilerin şaşkın bakışları arasında bir kayıt cihazına ezan okudu. Ancak ezanı sadece Kelime-i Şehadet'in ilk kısmına kadar söyledi.

Ardından Johanna incilinden "Ben de gördüm ve Tanrı'nın oğlu budur" ayetini okuyan Papa, "Single'ımı çok yakında Muhterem Bey'e de postalayacağım" diyerek Fethullah Gülen'in "dinlerarası diyalog" söylemine atıfta bulundu.

Dünkü bölüm efsaneydi reytingler düştü. :( Gerçi bu gidişle cemaatci TNS daha çok düşürecek gibi. :)

İŞTE 220. BÖLÜM'DE YAŞANANLAR
Polat Alemdar ve Abdülhey, KGT ile birlikte Müfettiş Kane'i öldürüyor.
Cahit, Polat Alemdar'a yeni baron'un kim olduğunu anlatıyor.
Savcı Leyla hapise giriyor.
Abdülhey, Ulak'ın peşine düşüyor.
Pusat ve Baltazar mallarını çalan hırsızların mekanına baskın düzenliyor.
Sarp, milletvekiline CD ile şantaj yaparak parti'den istifasını istiyor.
Pusat ve Baltazar yakaladıkları adamlara mekanlarında rulet oynatıyor.
Savcı Koz, Hemşire tarafından öldürülüyor.
Abdülhey ve Akif, Ulak'ı yakalamak için evine giriyorlar ve tuzağa düşüyorlar.
Polat Alemdar, Elif'i görmek için eve geliyor.

sana bieşy söylicem aga vadiyi 11 yıldır izliyosun benden iyi de bildiğine eminim vadi ne zaman hayal dünyasında oldu ki :D
Hiç bu kadar gerçek olmamıştı ama :D
Daha önce hiç bu kadar açık ve net bir şekilde gönderme yapılmamıştı. İlki tadan Sarıgül oldu.

Hayal dünyasinda olmadi kardes ama böyle acik acik da yapmadi mesela birileri senaristlere Polat bunumu canlandiriyor diye sordugunda Hayir sadece benzer noktalari var diyorlardi. Simdi acik secik hersey ortada. Kardes bu 11 yillik Diziyi efsane duruma getiren bu sadik izleyicisidir ve bu Dizinin dünyanin dört bir tarafindan her görüsten izleyicisi var(di). Bu sezon Vadi resmen secim öncesi hükümet propagandasi yapto buda Hem Total de hem AB de Reytingleri kötü etkiledi. Dikkat edersen sezon basinda Vadi nin ölü Bölümleri Total de 12-13 AB de 10 Reyting alirken bugün iyi Bölüm dedigimiz haftalar zar zor 12 aliyor AB deki durumda ortada...

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp