Meryem'i severim haketti ki aldı o kadar ödülü ama Hazal'da haketti.ikisinin de üne kavuştuğu diziler ilk dizileri değil ikisinin de
2.5 yılda 23 ödül
bu seferki fanlar sakin fanlar cıngar çıakrtmıyorlar
Meryem'i severim haketti ki aldı o kadar ödülü ama Hazal'da haketti.ikisinin de üne kavuştuğu diziler ilk dizileri değil ikisinin de
2.5 yılda 23 ödül
bu seferki fanlar sakin fanlar cıngar çıakrtmıyorlar
o @beyazsoy du karıştırdın sen ))şimdi montaj yapmışlar der bu habere
evet 4 yılda 8 ödül yeter onaMeryem'i severim haketti ki aldı o kadar ödülü ama Hazal'da haketti.
Adını Feriha Koydum hariç düzgün senaryosu olmayan işler oldu.
o da onun sorunu düzgün seçimler yapaymış ya da oyunculuğunu geliştireymiş ara veripAdını Feriha Koydum hariç düzgün senaryosu olmayan işler oldu.
arkasından dedikodu yapmak gibi olmasın acayip montaj yapıyordu ))
İntikam da kötüydü bak Beren bile işe yaramadıo da onun sorunu düzgün seçimler yapaymış ya da oyunculuğunu geliştireymiş ara verip
tüh sana banlı adamla ilgili dedikodu yapıyor @Çiğdem- ile çok takılıyon sen onun terbiyesini bozuyon o senin çeneni düşürüyor .ssarkasından dedikodu yapmak gibi olmasın acayip montaj yapıyordu ))
ilk sezon vadiyi bile geçti 2.sezon düştü en azından yarısı çok iyi gittiİntikam da kötüydü bak Beren bile işe yaramadı
Ama sonra düştütüh sana banlı adamla ilgili dedikodu yapıyor @Çiğdem- ile çok takılıyon sen onun terbiyesini bozuyon o senin çeneni düşürüyor .ss
ilk sezon vadiyi bile geçti 2.sezon düştü en azından yarısı çok iyi gitti
beren sayesinde zirvede başladı zirvede bitti huzur evi sakinleri gibi 8 le başlayıp ikiye düşmediİntikam da kötüydü bak Beren bile işe yaramadı
berene laf ediyisen muhattabın @destere dir seni edaletin tüfeği ile totondan vurur ona göreAma sonra düştü
Beren deyince desterecan hemen hortladı Aynen Beren bir tane diğerleri yalan dolanberen sayesinde zirvede başladı zirvede bitti huzur evi sakinleri gibi 8 le başlayıp ikiye düşmedi
Etiketlemene gerek kalmadı geldi zatenberene laf ediyisen muhattabın @destere dir seni edaletin tüfeği ile totondan vurur ona göre
dünya bir yana beren öteki yana ben berenden yana yanyana cancana )berene laf ediyisen muhattabın @destere dir seni edaletin tüfeği ile totondan vurur ona göre
dünya bir yana beren öteki yana ben berenden yana yanyana cancana )
Beren deyince desterecan hemen hortladı Aynen Beren bir tane diğerleri yalan dolan
Etiketlemene gerek kalmadı geldi zaten
ayol sende takdın benim çeneme gerçi çokta haksız sayılmazsın kız kuzenlerimle telefondatüh sana banlı adamla ilgili dedikodu yapıyor @Çiğdem- ile çok takılıyon sen onun terbiyesini bozuyon o senin çeneni düşürüyor .ss
ilk sezon vadiyi bile geçti 2.sezon düştü en azından yarısı çok iyi gitti
sonra baba telefon faturası geldi ,ödermisin babacığım canımayol sende takdın benim çeneme gerçi çokta haksız sayılmazsın kız kuzenlerimle telefonda
2 saat görüşüyoruz aralıksız
kız kuzenlerinle ???????????ayol sende takdın benim çeneme gerçi çokta haksız sayılmazsın kız kuzenlerimle telefonda
2 saat görüşüyoruz aralıksız
hahahaha yok o riski göze alamam 🙂🙂 cep tel ne güne duruyor hem zaten ev telefonlarıda akşam dan sabaha bedavasonra baba telefon faturası geldi ,ödermisin babacığım canım
ne kadar da güzel geliyor denizden (buradaki deniz sen değilsin kot kafalı deniz) adeta sudan çıkmış baluk
Amele kadın denize elbiseyle girmiş.ne kadar da güzel geliyor denizden (buradaki deniz sen değilsin kot kafalı deniz) adeta sudan çıkmış baluk
deniz bile güzelleşmiş onun sayesindeAmele kadın denize elbiseyle girmiş.