Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Polat ALemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz Azerbaycan kanallarından Xezar Tv'de yayınlanan İnce Sanatlar programına konuk oldu. Programda Necati Şaşmaz önemli bilgiler söyleyecek. İmkanı olan arkadaşlar izlesin..
Şimdi oynayan programda çıkacaktı çıkmış mı bilmiyorum ya kuzenlere gitmiştim o esnada çıkmış olabilir şu an ananas boğçası mı ne varne zaman aga saat kaçta kanalı açtım yok bişey
Link atarımnasıl izleyecezki bu kanalı![]()
aga kanalı buldum ama usta yokŞimdi oynayan programda çıkacaktı çıkmış mı bilmiyorum ya kuzenlere gitmiştim o esnada çıkmış olabilir şu an ananas boğçası mı ne varBen bakıcam eğer yakalarsam etiketlerim sizi
Link atarım
Çıkmış galiba bilmiyorum daha yeni geçtim sayılır pc başına görürsem söylerim takipte kalınız..aga kanalı buldum ama usta yok![]()
yav aga ne zaman çıkacak ya da çıkmış ben kanalı açıyorum başka bişey var
yayınlanmış mıBu saatten sonra program olmaz. Bizim saatle 00.43. @Polat Şaşmaz fragmanda ne yazıyordu?
Program yayınlanmış olmalı.
Fragmanını görmedim ama açtığımda sürgünümün resmini koyduğu gibi bir resim çıktı sonra soru işareti çıktı adam bir şeyler dedi ama anlamadımBu saatten sonra program olmaz. Bizim saatle 00.43. @Polat Şaşmaz fragmanda ne yazıyordu?
Azerbaycan saati bizim saatden ileride orda bi karışıklık yaşamış olabilirsiniz.yav aga ne zaman çıkacak ya da çıkmış ben kanalı açıyorum başka bişey var
Siteye düşmez daha. 23.00 gibi bitmiş galiba yani sizin saatle 21.00 gibi. Youtube`a düşer muhtemelen o zaman atarım linki.yav aga ne zaman çıkacak ya da çıkmış ben kanalı açıyorum başka bişey var
yayınlanmış mıoff ya kanalda uyduda var ne güzel izlicektik link atsana even sen bulursun
erken başlamış çd konuyu açınca şimdi çıkacak sandımSiteye düşmez daha. 23.00 gibi bitmiş galiba yani sizin saatle 21.00 gibi. Youtube`a düşer muhtemelen o zaman atarım linki.![]()