Poff haklısın napalım okuma alışkanlığı kimseciklerde naparsın..... ama kısaltcam zaten diğer bölümlerde..... kaldıki onlar benim özetimi bile uzun bulurlar ....forum için anlatacagin şeyi en kisa uzunlukta anlatmakta fayda var)) . bunlar Twitter geçtiği 140 karakteri zor okuyorlar))
Eyvallah çok sağolasın.... yorumlarını bekliyorum....Karadayı bitince okuyacağım unuttum sanma?
Teşekkür ederim...varsın hikaye olsun... yeterki olsun yani....hikaye gibi geldi bana ama beğendim. 9
ösym'nin paragraflarından güzelTeşekkür ederim...varsın hikaye olsun... yeterki olsun yani....
Haa açma o meseleyi ahaahah vallaha ösym paragraf sormaya korkmuş bu sene ....ösym'nin paragraflarından güzel
Eyvallah çok teşekkür ederim...Senin senaryo ne alemde... ==??Süper Kardeşim Devamını Bekliyoruz
Puanım 10
İNŞALLAH Bugün 4.Bölüme BaşlamalıyızEyvallah çok teşekkür ederim...Senin senaryo ne alemde... ==??
Sen senaryoyu yazdıktan sonramı yayınlayacaksın....İNŞALLAH Bugün 4.Bölüme Başlamalıyız
Yok 4.Bölüm Bitsin sonra yayınlıycam yani bu cumartesi başlıyor zatenSen senaryoyu yazdıktan sonramı yayınlayacaksın....
Evet merakla bekliyorum bakalım nasıl bir iş ortaya çıkıcak... hiç şüphesiz kaliteli gibi duruyor....Yok 4.Bölüm Bitsin sonra yayınlıycam yani bu cumartesi başlıyor zaten
İNŞALLAH öyledir.Yani beğenirsinEvet merakla bekliyorum bakalım nasıl bir iş ortaya çıkıcak... hiç şüphesiz kaliteli gibi duruyor....
hele bi yayınlada sen beğeniriz biz.. görmek lazım 😉İNŞALLAH öyledir.Yani beğenirsin
Bende yardim ediyorum,insaAllah ortaya guzel bir iş cikartabiliriz.Evet merakla bekliyorum bakalım nasıl bir iş ortaya çıkıcak... hiç şüphesiz kaliteli gibi duruyor....
Ooow hadi yaa ortak senaryo ortak kalem sanırım... güzel bir işe benziyor zaten birde farklı düşüncelerle daha da iyi olur.... başarılar dilerim ikinizede....Bende yardim ediyorum,insaAllah ortaya guzel bir iş cikartabiliriz.
Evet çok yardım ediyor sağolsunBende yardim ediyorum,insaAllah ortaya guzel bir iş cikartabiliriz.