Vikings 3. Sezon Onayını Aldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,841
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1395817595.jpg

History Channel'ın ilk drama dizisi olma özelliğini taşıyan Vikings, beklendiği şekilde üçüncü sezon için onayı erkenden aldı.

Kanaldan yapılan açıklamaya göre şu sıralar ikinci sezonu yayınlanmakta olan dizinin üçüncü sezon için yenilendiği duyuruldu. Dizinin üçüncü sezonu da tıpkı ikinci sezonunda olduğu gibi 10 bölümden oluşacak.

Dizinin üçüncü sezon çekimleri bu yaz başlayacak ve bölümler 2015'te muhtemelen yine ilkbahara doğru yayınlanacak.

History'de Perşembe akşamları ekrana gelen Vikings, reytingleriyle kanalını son derece memnun etmeyi başarıyor.

Dizi ayrıca ülkemizde de CNBC-e'de yayınlanmakta...

s6NO4P66z5fdgeodCotYJRss.jpg

Son düzenleme:
GÖzüne nolmuş? Garganın ruhu içine mi girmiş??? :X Hala 7.bölümdeyim.Beni pek sürüklemiyor. Hstory Channel geçen sene 8milyon filan alıyordu bu diziyle ben mi yanliş hatırlıyorum(b)

GÖzüne nolmuş? Garganın ruhu içine mi girmiş??? :X Hala 7.bölümdeyim.Beni pek sürüklemiyor. Hstory Channel geçen sene 8milyon filan alıyordu bu diziyle ben mi yanliş hatırlıyorum(b)
Rakamları hatırlamıyorum pek ama geçen sene de iyiydi şimdi de iyi. :D

Bir şey yok gözünde. :)

İlk sezon beni de pek sürüklememişti. İzlediğim dizilerden en zayıf halkalarından biri olarak görüyordum ama ikinci sezon çok sağlam başladı. İlk iki bölüm gerçekten epey iyiydi. :)

IMDb puanlarında da ilk sezon en yüksek bölüm 8.4 puan iken ikinci sezonda en düşüğü 8.6 :):)

Rakamları hatırlamıyorum pek ama geçen sene de iyiydi şimdi de iyi. :D

Bir şey yok gözünde. :)

İlk sezon beni de pek sürüklememişti. İzlediğim dizilerden en zayıf halkalarından biri olarak görüyordum ama ikinci sezon çok sağlam başladı. İlk iki bölüm gerçekten epey iyiydi. :)

IMDb puanlarında da ilk sezon en yüksek bölüm 8.4 puan iken ikinci sezonda en düşüğü 8.6 :):)
Bulamadım o 8milyonluk reytingleri kafayı yicem:X Evet ilk sezon çok sönük geçiyor. Resimdeki adamın karisindan hariç pek tuttugum oyuncu yok:X