Farklı Hayatlar 3.Bölüm-Yeni Bölüm

Lütfen Oylamaya Katılınız !!!

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

Oy: 1 11.1%
  • 8

• 9

Oy: 4 44.4%
  • 10

Oy: 4 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    9

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
e2zALA.jpg

2.Bölümün Özeti
Perihan gördükleri karşısında şok olmuştur .Artık kızı ile ilgili sırrı öğrenmiştir....Fakat kızına hiçbirşey söylemeyeceğine dahil kendine söz vermiştir....Diğer yandan ikizlerin ÖSYM sonuçları açıklanmıştır...Merve zekasına güvenerekten sınavı kazanmıştır....Ebru ise kısmen çoğunu para ile karşılayarak özel üniversiteye gitmeye hak kazanmıştır....Okulun ilk günü Merve okula gitmek için otobüs beklediği sırada Selim'in farkında olmadan arabasıyla durakta bekleyen Merve'ye çamur sıçratması da işin son noktasına gelmişti....Merve okula gittiğinde sınıfta yer bulamadı ve tek Selim'İn yanı boştu ..Gitti ve yanına oturdu sonra birden "Merhaba" kelimesini duyduğu an birden çok şaşırdı.....

3.Bölüm-Yeni Bölüm
Merve sesi duyar duymaz ayağa kalkar birden içinden sınıfı terk etmek gelir fakat okulda yeni olduğu için hocalarının gözüne batmak istemiyordur..Hoca Merve'yi görür;
-Kızım nereye gidiyorsun otururmusun yerine derhal...diyerekten sert çıkışır ...
Merve şaşkınlıkla yerine oturur ve konuşmadan derse devam eder...Bu sırada Selim'de Merve'den etkilenmiştir...Ve daha sonra hoca dersini noktalar o sırada Merve hızlıca sınıfı terk etmeye yeltenir fakat Selim,Merve'nin kolundan tutarakdan;
-Birşey mi yaptım acaba bana neden sinirli bir şekilde bakıyorsun der....
Merve cevap vermeden direkt kolunu çeker ve çıkar...
Bu sırada okulun açılış gününe özel okul tarafından bir konser düzenlenmektedir....
Merve konser için önce eve hazırlanmaya gider,bu sırada Perihan'ın kuaförde çalışan büyük kızı ,kız kardeşi için kuaförden bir elbiseyi izinsiz almıştır...
-Merve bunlar senindir dene istediğini,der
Elbiseleri gören merve sevinçten deliye dönmüştür ,elbiseleri kaptığı gibi hemen odasına girer ve tek tek elbiseleri dener en güzeli ile konsere gitmek için hazırdır.....
Diğer yandan zengin ve şımarık bir kız olan Ebru konser için paris'den özel bir elbise getirtmiştir...O da lüks elbisesi ile konserin yolunu tutar.....
Merve tekrardan otobüs durağına gider oradan otobüs ile üniversitenin kapısındna içeri geçer ,içeride inanılmaz coşku ve heyecan vardır .
Konser alanında herkes toplanmıştır sahneye ünlü konuklar çıkacağı için özellikle Merve için inanılmaz bir deneyim olucaktır....
Sahneye önce birbirinden güzel şarkılarıyla Sıla çıkmıştır ...Merve Sıla'yı yakından görme heyecanı içerisinde keyifli bir şekilde oynarken ...o sırada Selim'in yanına gelmesi Merve'nin keyfini kaçırmıştır....Onların birbirlerine yaklaştığını fark eden Ebru ise Merve'ye karşı öfke duymaktadır ... Çünkü Ebru eskiden beri Selim'i unutamamaktadır..ve Selim'den habersiz onu sevmeye devam etmektedir
Eline bir bardak şarap alan Ebru hızlıca ilerleyerek Merve'nin yanına gelir o sırada elindeki bardağı kızın elbisesine devirir..Merve birden şaşıraraktan;
-Ne yapıyorsun sen mahvettim üzerimi,der
O sırada Ayşen'nin çalıştığı kuaförün sahibi diğer yandan kuaföere gelenlere aracılarla elbise diktirir komisyon alırdı....
Kuaförün acımasız sahibi Ayşen'in kuaförden izinsiz aldığı elbiseleri bulamayınca küplere biner. Çünkü o elbiseler zengin bayanlar için tasarlanmış kıyafetlerdir,Elbiseleri almak isteyen zengin kişiler kuaförü arar o sırada kuaförün sahibi elbiseleri bulamaz ..satış yapamadığı içinde elbise alacaklar bir daha çalışmayacaklarını dile getirirler ...Bu duruma sinirlenen Kuaför sahibi kadın Direkt polise gider ve durumu bildirir...
Polisin araştırmasına göre etraftaki diğer dükkan ve mağazaların kamerasıyla çekilen Ayşe'nin görüntüsü belirir...Polis ;
-Hanfendi elbiseyi çalan çalışanınızdır,der
Kuaförün sahibi ise :
-Derhal o elbiseleri bulun bana getirin kızada ne yapılacaksa yapın! der
Polisler çıkar ve Ayşen'in evine doğru arabalarla gelirler ....
Perihan'ın kapıcı dairesinin zili çalar o sırada Ayşen duştan çıkmış saçlarını kurulamaktadır ...Kapıyı açan annesi polisleri görünce ne yapacağını bilemez...Polisler bir çalıntı ihbarı aldık bunun üzerine evinizi arayacağız...Ayşen elindeki havluyu birden yara atar ..Evde arama yapan polisler elbselerden sadece ikisini bulabilmişlerdir ..Ayşeni göz altına alırlar....Perihan kocasını arayarak haberdar eder...
Konserde olan Merve'ya haber vermemişlerdir....Sıla'nın konser vermesinin ardından sahneye çıkan Mustafa Ceceli herkesi kendisinden almıştır...Diğer yandan da Mustafa Ceceli'nin sahneye çıkmasına tepki gösteren bir grup konser alanında bir bomba patlatmaya karar verir fakat girişimleri sonuçsuz bulur ..Eylemcilerden birisinin elinde silah vardır ..Önüne gelen ilk kişiyi rehin almıştır ..Bu kişi Merve'dir ..Merve panik halinde etrafına dolu gözlerle bakar kimsenin yardım etmeye cesareti yoktur .....
Diğer yandan Perihan'ın büyük kızı Ayşe polis sorgusunda elbiseleri çalamadığını anlatmaktadır ..Fakat Sorgu devam etmektedir....
Rehin altında kalan Merve'nin yakın arkadaşı Perihan'a arayıp durumu bildirir...Bunu öğrenen Perihan düşer bayılır ...Kocası Perihan'ı ayıltmaya çalışır ....herşeyin üst üste geldiği bir günde acaba daha neler yaşanıcaktır ....

Acaba Merve eylemcilerin elinden kurtulabilecekmidir ? Ayşen'in başına gelen olaydan sonra serbest bırakılacakmıdır..Kızlarının başına gelen felaketleri öğrenen Perihan'a ne olacaktır....Diğer yandan Ebru'nin Merve'ye olan kini nereye kadar varıcaktır....Tüm bu sorular gelecek hafta Farklı Hayatlar'da

NOT:Senaryom aceleye gelmiştir birkaç hata olmuş olabilir,genede bana bildirirseniz sevinirim hatalarımı....Bizi okuduğunuz için Teşekkür Ederiz.....

Son düzenleme:
Bu şekilde diziyle ilgili ilgisiz herkesi etiketlemek yasak. @gözlemci

Diziyi takip edenleri veya etiketlenmek isteyenleri yazabilirsin sadece.

Son düzenleme:
9 verdim yin akıdı ve güzel olmuş 😉😉😉
ama gönderme yapıcam diye senaryonu bozma bence sen aklındakı senaryoyu uygula
aklıdnakı senaryoyu bence bozma 🙂🙂🙂

9 verdim yin akıdı ve güzel olmuş 😉😉😉
ama gönderme yapıcam diye senaryonu bozma bence sen aklındakı senaryoyu uygula
aklıdnakı senaryoyu bence bozma 🙂🙂🙂
Pekala bozmam sözümü gerçekletirdim ama olsun ayrı bir hava kattı şimdide.... hoş güzel bir planla osomuş olsaydım o eylemcileri daha güzel olurdu ya neyse...teşekkür ederim görüş ve önerilerin için 😉

Pekala bozmam sözümü gerçekletirdim ama olsun ayrı bir hava kattı şimdide.... hoş güzel bir planla osomuş olsaydım o eylemcileri daha güzel olurdu ya neyse...teşekkür ederim görüş ve önerilerin için 😉
rica ederim özellikle eylemciler kısmında pompy senaryoları hafızamda canlandı ister istemez
:kiki::kiki:

Çok güzel olmuş eylemciler keşke aniden ortaya cıkmasaydı plan falan yapsaydılar.Puanım 10

rica ederim özellikle eylemciler kısmında pompy senaryoları hafızamda canlandı ister istemez
:kiki::kiki:
Doğrudur...bende okurken bende de canlandı ama şu olayları 1 saatcikde uydurabildim... ama renk katacak haftaı gör sen....

Çok güzel olmuş eylemciler keşke aniden ortaya cıkmasaydı plan falan yapsaydılar.Puanım 10
teşekkür ederim haklısın ama senaryom silindi acaip sinirlendim....bu da uydurma gibi birşey oldu.... o kadar olur elbett tam hatırlamadım yazdıklarımı ....şuan kendi kuzenimi sövüyorum bildiğin :(