2.mussolini

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,393
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
korkusuzlar
6.bölüm
mussolini iş başında
ayakkabı kutusu partisi başkanı mussoloni iş başına düşer
taksimde 21 adlı barda bomba patlar
Ece ve Aslıdan yardım isterler suriye muhaliflerine yollanan silahlar suriyenin amerikaya soktuğu casus seçdullah olgun ve iranın soktuğu casus israile ve amerikaya abdülmacit yerzen ve deli ferit kuşçuoğlu
Terör örgütlerinin türkiyeye soktuğu casusun peşine adnan demirtaş ve alone hide el kaide nin çine soktuğu casus ve rusyaya ertem yilus ve asdim opposit ve muhaliflerin soktuğu casus aslıhan dener ve smt45 ingiltere almanyaya fransaya italyaya uzanan ajanlar
Mazhar mehmet askere giderler şanlıurfaya hakan komiser ve halit komiser süleyman müdürün olmunu araştırırken tehdit gelir mussolininin oğlu perileri dinler
rosaline dinleniyoruz
Çişem kim tarafından mit
mit reyhan sultanın şatosuna baskın verirler vezir damlada mitin eline geçer
mussolini taksime istediklerimi yapacaksınız
yandaşiko sabahoğlu cumhuriyet caddesinin üstüne alışverişmerkezi ağaçlar olmayacak yardım etmezseniz masallar diyarını yok ederim sizide karadeliğe atarım yuksek periler kurulunu karadeliğe atarlar alevide karadeliğe atarlar Pelin tutuklanır rosaline saklanır aslı ve eceyi yakalamak için taksim dayanışmasıyla toplantı yapar disk kesk mussolini iletişim uydusunu karadeliğe atar dünyada artık hiç bişey çalışmıyor internet tamamen engellendi hatta dünyada bile elektrik uydusunu ve televizyon uydusunuda karadeliğe yollar dünya karanlıklar altında kaldı
rosaline ve çisem bunları yapan kimse üstüne çevik kuvvet düşşün copuyla beraber
rosaline geleceği göremiyordur artık mit herşeyi karanlık yaptı rosaline nin kuzeni derin ve annesi elif
ümitin annesi gamze öncede işbaşına düşmüştür gamzenin eski eşi de iş basına düşer
6.bölüm sonu

Baya ilginç ve gene göndermeli olmuşş..artık gönderme felan yorum yazmıcam zaten göndermesiz senaryon yok..ama periler işin içine girince ortalık karışmış...

Son düzenleme:
herkes birbirine ajan sokmuş ama hepsi gelmiş türkiyede toplanmış ilginç bir senaryo )))

beren Saat değil hemen heycanlan ma))
nayer-in-g%C3%B6t%C3%BC_221779.png

tamam buldum resmini rosalindada bayağı güzelmiş :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking