Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

haftası haftası yayınlayabilirler ama bizde bazen diziler yetişmiyor o anda mbc arayı nasıl dolduracak bizdeki gibi boşlukta kolaj vermesi lazım :)
Evet bizim cnbc-e'de aynısı yapıyor:X Ordan şey ettim, fikir yürüttüm:X

haberd eyakında diyor:X ayrıca başlasa reyting tablosunda görürdüm:A
İyi, başlayınca reytingi bekliyoruz:F

Evet bizim cnbc-e'de aynısı yapıyor:X Ordan şey ettim, fikir yürüttüm:X

cnbc-e nin avantajı dizileri ABD den alıyor onlarda diziler 6 ay önceden hazırlanmış oluyor ve yayınlanacakları günler net belli bizdeki diziler ise güünü birlik hazırlanıyor, bazen hava muhalefeti yüzünden erteleniyor bazen maç yüzünden bazen trafik yüzünden :))

Ben bu diziden daha sıkıcı bir dizi izledim(Black Sails) ama süresi 50 dakika reklamsız hemen bitiyor ve dizi zamanla açıldı.Kurt Seyit ve Şura'nında zamanla açılacağını düşünüyorum inşallah o zamana kadar izleyicisini kaybetmez.Çünkü böyle kaliteli işlere ekranda ihtiyaç var.:)

farahım zeynebim gülüm güllüşahım umarım black sails gibi bir dizi hazırlamış olsun beğenerek izliyoruz ama bir black sails kalitesi beklemiyorum:) bizdeki çekilen hiçbir diziden böyle bir kalite beklemiyorum bekleyemiyorum umudumuz yok :))

cnbc-e nin avantajı dizileri ABD den alıyor onlarda diziler 6 ay önceden hazırlanmış oluyor ve yayınlanacakları günler net belli bizdeki diziler ise güünü birlik hazırlanıyor, bazen hava muhalefeti yüzünden erteleniyor bazen maç yüzünden bazen trafik yüzünden :))
Yok yok 6 aydan önce hazırlanmıyor(muş) normal kanallardaki dizileri. Kablolulari öyledir. Mesela bu hafta izlediğim dizilerde her yer kardi.(http://www.internethaber.com/abd,-eksi-62-derecede-donuyor-foto-galerisi-30223-p1.htm)

Blacklist 16.bölüm believe 2.bölüm Following 9.bölüm hepsinde kar vardi:X Ama yayınlandıklari kanallar normal kanallar:X

6.bölümde falan istanbul bölümlerine geçecekler açılırsa o zaman açılır yoksa zor :) neyse dizinin mbc tanıtımı @destere @*Dream* @ABAY_06 @Forumdash @Bully @HachiKo

MBC işin duygusal kısmına takılmış pek laf yok tanıtımda ;:)

Yok yok 6 aydan önce hazırlanmıyor(muş) normal kanallardaki dizileri. Kablolulari öyledir. Mesela bu hafta izlediğim dizilerde her yer kardi.(http://www.internethaber.com/abd,-eksi-62-derecede-donuyor-foto-galerisi-30223-p1.htm)

Blacklist 16.bölüm believe 2.bölüm Following 9.bölüm hepsinde kar vardi:X Ama yayınlandıklari kanallar normal kanallar:X

benim bahsettiğim bir breaking bad bir true dedetective bunların sezonluk çekimleri tamamen bittikten sonra yayınlanıyordu :)

ya ondan koydum zaten sen titroşu gör titre diye:X

dikkat ettimde türkçesi arapçası farketmiyor yine en klas sahneler pargalıyla hürremin karşılaştığı sahneler bu ikili mutlaka aynı dizide bir kez daha oynamalı hemde başrolde :)

duysun sesimizi sayın etkili ve yetkili oğlanlar :))

benim bahsettiğim bir breaking bad bir true dedetective bunların sezonluk çekimleri tamamen bittikten sonra yayınlanıyordu :)
İşte onlar kablolu yayınlar:X CNBC-e bizde nbc-fox-abc gibi kanllarindan birinin dizisini ertesi gün veriyordu ama unuttum hangisiydi(b) belki starın elinin altında 5-6 bölüm vardir mbc'ye yolamiştir bile:X

İşte onlar kablolu yayınlar:X CNBC-e bizde nbc-fox-abc gibi kanllarindan birinin dizisini ertesi gün veriyordu ama unuttum hangisiydi(b) belki starın elinin altında 5-6 bölüm vardir mbc'ye yolamiştir bile:X

şura nın ilk bölümlerinde yedek vardır ona eminim adamlar 4 ay hazırlık ve çekim yaptı ama bir kaç hafta sonra yine birebir çekimler başlayacaktır ilk stok tükenecektir yakında :)

Dizideki soğukluk tanıtımlara da yansımış bu hafta salı günü atv'de gs'nin kupa maçı varmış total reytingleri yine düşük gelir kurt seyit'in

Diziyi izlemeyi bıraktım. Fatmagül'ün suçu ne? Den beri Ece&Melekle bi türlü uyuşanadım. Kuzey'e göre konusu benim beğenime daha yakın ama soğukluk aynı. Müzikleri de olmamış. Farah ve Kıvanç'a rağmen bıraktım malesef diziyi...