ABC Resurrection 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ama şimdi jacob da duyguşandırdı insanı yani :)

jacop un ağlayarak anneciğim sen nadide bir çiçeksin seni kötülere yem etmem ya da babacığım sen benim babammısın yoksa anama başkasımı uğradı diye replikleri yok :))

jacop bildiğimiz çocuk sempatik ve çocukluğunu yaşıyor sadece :)

anne babanın gözlerindende yaşlar fışkırmıyor fıskiyedeki gibi:)

Forumda en geniş izleyici kitlesine ulaşan dizilerden biri oldu herhalde. Bakalım reytingini koruyabilecek mi ikinci bölümde? :D

Forumda en geniş izleyici kitlesine ulaşan dizilerden biri oldu herhalde. Bakalım reytingini koruyabilecek mi ikinci bölümde? :D

orphanı unutma orphan kadar silip süpürdüğümüz dizi yok daha bir haftada tükettik bir sezonu tatiana sağolsun :)

orphanı unutma orphan kadar silip süpürdüğümüz dizi yok daha bir haftada tükettik bir sezonu tatiana sağolsun :)
Biz onu izleme ve beğenme rekoru kırdık ama çok fazla izleyiciye ulaşamadık. Bazı arkadaşlar çağrılarımızı kabul etmeyerek hayatlarının en büyük hatalarından birini yaptılar. :D

İkinci bölümü izledim

Konu ilgi çekici de oyunculuklar vasat kalmış sanki .

Dizi çok güzel ama dindar bir kasabadaki aptal insanlar sinirimi bozmaya başladı. Yorum yapması zor bir dizi. İlk iki bölüm, bir sonraki bölüm için bende büyük heyecanlar yaratmadı, fakat iki bölüm finali de aklımda yeni soru işaretleri oluşturmayı başardı.

Herkes “geri dönmüşken” Maggie’nin annesinin dönmemesi saçma olurdu. :) Maggie’nin konuştuğu kel adamın eve girdikten sonra konuştuğu kişi Maggie’nin annesi bence.Tabuttan ne çıktığını çok merak ediyorum. Gel de yeni bölümü heyecanla bekleme :)

Bölümün sonunda aslında beklenen oldu. Çocuktan sonra dönen o sakallı adamdan kıllanmıştım zaten. O herifte var bir şeyler ama bakalım olayların neresinde...:)

7/10

@OzaN @berkann @sokak sanati @Çiğdem- @xemrexxx @cevaa @Ahmad @Forumdash @destere

İkinci bölümü izledim

Konu ilgi çekici de oyunculuklar vasat kalmış sanki .

Dizi çok güzel ama dindar bir kasabadaki aptal insanlar sinirimi bozmaya başladı. Yorum yapması zor bir dizi. İlk iki bölüm, bir sonraki bölüm için bende büyük heyecanlar yaratmadı, fakat iki bölüm finali de aklımda yeni soru işaretleri oluşturmayı başardı.

Herkes “geri dönmüşken” Maggie’nin annesinin dönmemesi saçma olurdu. :) Maggie’nin konuştuğu kel adamın eve girdikten sonra konuştuğu kişi Maggie’nin annesi bence.Tabuttan ne çıktığını çok merak ediyorum. Gel de yeni bölümü heyecanla bekleme :)

Bölümün sonunda aslında beklenen oldu. Çocuktan sonra dönen o sakallı adamdan kıllanmıştım zaten. O herifte var bir şeyler ama bakalım olayların neresinde...:)

7/10

@OzaN @berkann @sokak sanati @Çiğdem- @xemrexxx @cevaa @Ahmad @Forumdash @destere
bende 2.bölümü izleme fırsatı buldum bugün
o papaz adamın durumuna çok üzülüyorum çocukluk arkadaşı hala 10 yaşındakı oankı çocuk kendisi 40 yaşına gelmiş nekar zor durum 😱😱😱 o ölen baba bence o değil oğlu babam değil dediya bence doğru çünkü jacob öldüğü anıda hatırlıyordu o baba hatırlamıyor bunuda polis memuru o siyah adam garip buldu zaten bence daha baska şeyler var o konuyla alakalı (b)(b)(b) mezarda hala jasobun ceseti var bence mezardakı cesetler duruyor olmalı bu şekilde dizi dahada ilgi uyandırıcak çok beğendim 2.bölümüde :bhr::bhr::bhr:

bölümü izledim :X 7.2 point :)

maggienin anası da dönmüş vışhh herkes dönecek gibi :F
mezarlıkta ne çıktı acep(b)
o jacob ile konuşan adam niye öldürdü acep (b)

2. bölümü izledim. :X puanım 7 :)
Maggie`nin babası aslında kel adammış.😱

1x2

Her şeyden önce o kel adam kimdi ya? :D

Bölümün başları kötüydü ve sıkıcıydı bence. Hatta diziyi bırakma kararı almıştım bile kendimce ama son anlarında merak uyandırdılar. Mecbur izleyeceğiz artık. :D

Temponun, gizemin artması lazım biraz daha. Bölümün başları böyle ilginç bir konu için çok sıradandı.

İnsanların tepkileri hiç gerçekçi gelmiyor. Dirilenler maşallah çevrede hiçbir farklılık görmüyor. (b)

6/10

1x2

Bölümün başları kötüydü ve sıkıcıydı bence. Hatta diziyi bırakma kararı almıştım bile kendimce ama son anlarında merak uyandırdılar. Mecbur izleyeceğiz artık. :D

Temponun, gizemin artması lazım biraz daha. Bölümün başları böyle ilginç bir konu için çok sıradandı.

İnsanların tepkileri hiç gerçekçi gelmiyor. Dirilenler maşallah çevrede hiçbir farklılık görmüyor. (b)

6/10
Kel adam ilk bölümdeki resimde olan adamdı.Jacob`un nehirde gördüğü :)

1x2

6/10
maggienin gerçek babası o kel adam adı neyse artık :kiki::kiki: maggienin babası bildiği adam söylemişti eşim o adamla beni aldattığı için o adamdan bahsetmedim dedi 🙂🙂maggienin annesinide nehire atan oydu bir bakıma öldüren 😵😵

İkinci bölümü izledim, çok heyecan yaratmasa da finaliyle yine bir sonraki bölümü izlemeye mecbur bıraktı dizi. :D

maggie nin anası dönmüş mü? ben o arada uyuyakaldım galiba :F biriniz açıklayın lütfen?? @sürgünüm @OzaN sakallı adamda var bir şeyler hadi hayırlısı :)

Bu arada herkes de çok normal karşılıyor "dönenler"i :)))

7.7/10

İkinci bölümü izledim, çok heyecan yaratmasa da finaliyle yine bir sonraki bölümü izlemeye mecbur bıraktı dizi. :D

maggie nin anası dönmüş mü? ben o arada uyuyakaldım galiba :F biriniz açıklayın lütfen?? @sürgünüm @OzaN sakallı adamda var bir şeyler hadi hayırlısı :)

Bu arada herkes de çok normal karşılıyor "dönenler"i :)))

7.7/10
Maggie’nin konuştuğu kel adamın eve girdikten sonra konuştuğu kişi Maggie’nin annesi bence.:)

konu ilgimi çekmeye devam ediyor , gerçekten bişeyler oluyor ama n? senaristle umarım bişey yapalım ilginç olsun diyip sonunu batırmazlar :)
şu anlık sorun yok dizide bölüm sonu güzel bitti merakla 3. bölümü beklemeye başladım
mezardan kim çıkacak acaba ?

10 yıl sonr dönen baba kimi çekiçle oyuyordu azz sonra yani 3. bölümde ortaya çıkacak gibi

maggie nin babasımıdır kel adam değilmidir belli değil daha, kel adamın görünmeyen birine dönüp bizi biliyor demesi annneninde yaşadığına işaret gibi ? (maggie güzel kadın ne hoş bişey)

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @yatutarsa @Ahmad

bu arada @xemrexxx ilk defa işe yarar bir dizi izliyor sanırım glu glu vakvaktan kurtulmuş :)

konu ilgimi çekmeye devam ediyor , gerçekten bişeyler oluyor ama n? senaristle umarım bişey yapalım ilginç olsun diyip sonunu batırmazlar :)
şu anlık sorun yok dizide bölüm sonu güzel bitti merakla 3. bölümü beklemeye başladım
mezardan kim çıkacak acaba ?

10 yıl sonr dönen baba kimi çekiçle oyuyordu azz sonra yani 3. bölümde ortaya çıkacak gibi

maggie nin babasımıdır kel adam değilmidir belli değil daha, kel adamın görünmeyen birine dönüp bizi biliyor demesi annneninde yaşadığına işaret gibi ? (maggie güzel kadın ne hoş bişey)

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @yatutarsa @Ahmad

bu arada @xemrexxx ilk defa işe yarar bir dizi izliyor sanırım glu glu vakvaktan kurtulmuş :)
hahaha emrede izliyorsa eğer ortak izlediğimiz ilk dizi oldu :kiki::kiki: :kiki: