FOX Glee - Dizi Yorumları

5x10 u izledim bu dizinin altyazısı heep 4-5 gün sonra çıkıyor :( issssssssssssssyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn :bağır:

rachel-santana 2 bölüme barışır :) kurt bu starchilda meyil edecek gibi :F @Forumdash

İzledim:X Gene boş bi bölümdü ama eğlenceliydi:A Bir Will daha geliyor neyse dizi seneye biter:FAdam Lambert gay filan değilim diye dolanıyordu bu hafta Rachel habire gay dedi bişey demedi hatta tarzı bile değişmiş:F Bir hafta Kurtla takıldı adamın hayatı değişti:F @xemrexxx

İzledim:X Gene boş bi bölümdü ama eğlenceliydi:A Bir Will daha geliyor neyse dizi seneye biter:FAdam Lambert gay filan değilim diye dolanıyordu bu hafta Rachel habire gay dedi bişey demedi hatta tarzı bile değişmiş:F Bir hafta Kurtla takıldı adamın hayatı değişti:F @xemrexxx
fark-ı kurt :F o değil de kurt seyit yazısı gördükçe aklıma kurt (kört) geliyor:F

5x11 i izleyebildim sonunda dizi salı altyazı cumartesi :( .ss

ny ayağını sonda 30 sn gösterdiler:(
skylar astin kısa sürede olsa bir hava katmış
mercedes gerçek bir diva olacak inşallah:oley:
sue çok merhametli gözüktü bu bölüm :F
finn i hatırlamaları iyi oldu ama bir anda sam in lider olması saçma geldi @Forumdash

5x11 i izleyebildim sonunda dizi salı altyazı cumartesi :( .ss

ny ayağını sonda 30 sn gösterdiler:(
skylar astin kısa sürede olsa bir hava katmış
mercedes gerçek bir diva olacak inşallah:oley:
sue çok merhametli gözüktü bu bölüm :F
finn i hatırlamaları iyi oldu ama bir anda sam in lider olması saçma geldi @Forumdash
Mercedes'i görmek güzeldi :X Rachel görse kıskançlıktan intihar ederdi galiba:X Mercedes'in yukselişi de süpermiş:X Kenya'nin hizmetçisiden Kenya'ya ordan Kim'e Kim'den sony'e :F:F

Evet Fin'i arada gösterdiler yaa süperdi o anlar. Eski bölümler çok güzeldi yaa:T
Yine evet Sam neden brden lider oldu. Hatta Thorat Explo bilmem ne grubuyla kavgaya tutaşacaklari an Mr.Shue otobusn içindeymiş ve ayırmaya bile gitmedi:X
Bu arada Glee'nin şarkkılari hiç iyi değildi:( Hak ettiler 2.cili. 1.Olanlar'ın ilk şarkısı acayip kötüydü ama "Counting Stars" ile kurtardılar. Bizim ***alaklarda yeni/gündemden bir şarkı söyleseler onlarda 1.olurdu:T

100.bölüm zamanı :X @Forumdash @KayıpSehir

bu bölüm sizin de ilginiziz çekebilir :A @destere @sürgünüm @ABAY_06
1970413_10152291450982044_1948287719_n.jpg