En güzel dizisi o çünkü. Reyting alamasa da kanal dizinin kaliteli olduğunun farkında tanıtsın işi ne.😱
Valla kanalın hakkını yemeyin, kaç haftadır en çok Sevdaluk'u tanıtıyor.![]()
En güzel dizisi o çünkü. Reyting alamasa da kanal dizinin kaliteli olduğunun farkında tanıtsın işi ne.😱
Valla kanalın hakkını yemeyin, kaç haftadır en çok Sevdaluk'u tanıtıyor.![]()
Tanıtsın ama yok dizide tık yok.En güzel dizisi o çünkü. Reyting alamasa da kanal dizinin kaliteli olduğunun farkında tanıtsın işi ne.![]()
Şuan faremin oku senin üzerinde kafana tıklıyorum bilesinTanıtsın ama yok dizide tık yok.![]()
Tanıtsın ama yok dizide tık yok.![]()
3 bile alamıyor ama.. Kanal D'de olsa çoktan sessiz sedasız bitmişti.Şuan faremin oku senin üzerinde kafana tıklıyorum bilesin![]()
Sen neden sahip çıkmıyorsun bu diziye 😡 Tanıtsınlar Sevdaluk bu hafta yükselecek içime doğuyor ama benim taktiği yapmalı kanal. 20:30'a kadar özetli sonra reklamsız3 bile alamıyor ama.. Kanal D'de olsa çoktan sessiz sedasız bitmişti.
Aha yine Sevdaluk tanıtımı.![]()
O Gani'sine sahip çıkacak.Sen neden sahip çıkmıyorsun bu diziye 😡 Tanıtsınlar Sevdaluk bu hafta yükselecek içime doğuyor ama benim taktiği yapmalı kanal. 20:30'a kadar özetli sonra reklamsız![]()
Geçen hafta reklamsız gittide ne oldu.Sen neden sahip çıkmıyorsun bu diziye 😡 Tanıtsınlar Sevdaluk bu hafta yükselecek içime doğuyor ama benim taktiği yapmalı kanal. 20:30'a kadar özetli sonra reklamsız![]()
Geçen hafta reklamsız gitmesi ters tepti çünkü yeni diziler var. O yüzden özetli reklamsız gitmeli.Geçen hafta reklamsız gittide ne oldu.![]()
Çok iyi gidiyor.Haftaya Hükümet Kadın'ı versinler.
![]()
Ee neresinde güleceğiz.