Karadayı 63.Bölüm Yorumları

Sakın inkar etme! @Çiğdem-

Bi9SsmKIEAAXw-B.jpg

Bir hafta Cem bir hafta Uluç yönetiyor,dizi başladığından beri.:)
2'sinin birden yürüttüğünü biliyordum hatta öyle bölümlerde izlemiştik.En son ne zamn gördüm hatırlamıyorum Cem yazıyordu. Şimdi Uluç'u görünce şaşirdim:X 1-1 yapıcaklarına 2'si de aynı bölümü çekseler süper olurdu:)

2'sinin birden yürüttüğünü biliyordum hatta öyle bölümlerde izlemiştik.En son ne zamn gördüm hatırlamıyorum Cem yazıyordu. Şimdi Uluç'u görünce şaşirdim:X 1-1 yapıcaklarına 2'si de aynı bölümü çekseler süper olurdu:)
Nasıl yaptıklarını ben sana anlatayım,bir yönetmen iki haftayı birden çekiyor,öteki yönetmende boş durmuyor o da diğer taraftan çekmeye devam ediyor,iki ekip var yani.Hem böylece 120-130 dakika olsa bile 5 günde rahat çekmiş oluyorlar.:)

Nasıl yaptıklarını ben sana anlatayım,bir yönetmen iki haftayı birden çekiyor,öteki yönetmende boş durmuyor o da diğer taraftan çekmeye devam ediyor,iki ekip var yani.Hem böylece 120-130 dakika olsa bile 5 günde rahat çekmiş oluyorlar.:)
Öyle de şöyle de yapsalar olur.
Senaryolar sahne sahne yazılır.Bölseler birbirlerine sen şuralari çek buralari ben çek gibisinden. 2'sde aynı mantığa çıkıyor gerçi de montaj sırasında nolurdu bilemem:X

Öyle de şöyle de yapsalar olur.
Senaryolar sahne sahne yazılır.Bölseler birbirlerine sen şuralari çek buralari ben çek gibisinden. 2'sde aynı mantığa çıkıyor gerçi de montaj sırasında nolurdu bilemem:X
Aynen öyle yapıyorlar işte olayı anlamışsın.:)

Karadayı ekibi Ece Su'yu unutmadılar helal size!!

Bi9buy0IQAEdBpW.jpg

rica ederim :bhr::bhr::bhr: babama teşekkür etsen daha doğru olur maç bakmadı tvden izleme fırsatı buldum bu akşamda kaçak maçtan önce yayınlanıcakmıs yine yorumlarda olurum :Z:Z
Tama Kaçak'ta da yorumlaşırız,forumda en sevdiğim şey zaten dizi film izleyip üzerine tartışmak.:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,352
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06