16 Mart Ak Parti İzmir Mitingi Gafları

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,461
Puanı
1,061
bknz: Sümeyye Erdoğan'ın İzmir diye Copacabana fotosu paylaşması
Binali de AKP Mitingi yerine Cumhuriyet Mitinginlerinden bir fotoğraf paylaşması
Binali mitinge gelenlere "İzmir'e hoş geldiniz" demesi
Nereye gideceklerini bilemeyen insanlar Kordon'a nasıl çıkılacağını sormaları
Midyeyi kabuğuyla yemeğe çalışan 5 miting turisti Acil servislere başvurmaları
Menderes'in de İzmir'li yapılması
45 dakikalık İzmir-Çeşme arasını '3 saat daha' kısaltılması
İzmir Manisa arasını 15 dakikadan 15 dakikaya düşürülmesi

@destere @sürgünüm @ABAY_06 @BesaleT @yatutarsa @Çiğdem- @Bully @sokak sanati

Bende Acun'un Gafını buldum.:F

Duygu kaybetti duygu kaybetti Duygu'da kaybetti.:kiki:Dikkat edenler var mı.:A

45 dakikalık mesafeyi 3 saate düşürmeleri süper olmuş :)) eskiden neydi öyle çabuk bitiyordu yol, çevreyi seyredemiyorduk doya doya :) şimdi gerine gerine yolculuk yaparız :)

Yok artık İzmir-Manisa arası 15 dakika değil ki hepsi taraflı olmuş bunların İzmir'e çok gidip gelen biri olarak İzmir 15 dakika değil yani 1 saat falan vardır İzmir'in orada baya bir trafik var bir girdin mi yarım saatte çıkabiliyorsun onu da sayarsak 1.5 saat

@xemexxx den bir gaf daha Sümeyye Erdoğanın Twitter hesabı yok. manisa İzmir ne ara 15 dakika oldu yahuu)) hiç izmirden Manisa'ya gittin mi))

Sen mi izledin mitingi analiz ettin helal olsun. :D

Alıştık artık. :D

konuşmada paylaşmış resmi öyle mi))) kardes başka yerden aldığın Haberleri çek et. yazık ediyon kendine =))
15 dk olayını konuşmada demiştir diyorum :) sen ne anlıyorsun :F ayrıca haber olsa güncel haberlere açardım böyle uyduruk şeyleri haber bölümüne açmam ben:)))

15 dk olayını konuşmada demiştir diyorum :) sen ne anlıyorsun :F ayrıca haber olsa güncel haberlere açardım böyle uyduruk şeyleri haber bölümüne açmam ben:)))
Yaw Manisa'dan İzmir gidiş için Dağı geçmen lazım tirmanacan ve inecen en hızlı gitsen 45 dakikayı buluyor.. tünel açılıyor dağa bu sayede 15 dakikaya düşüyor. bu bilgileri kimden aldıysa seni kaldırmış bi insan googla sorar)))

vallahi arabayla gittik izmirden Manisa'ya.. İzmir şehir merkrziyle manisa bir saat buldu. yol üstelik açık değil ilk kez gittiğimizde ağır da gittik tabi

Merkez dediğin Konak diyorsan olabilir, ama Bornova'dan Manisa Bornova'dan Narlıdere'ye göre daha yakın. :D Narlıdere'de İzmir'in ilçesi. :)