Merhamet hariççarşambaya gelen dizilerin klasik sonudur çöküş
Merhamet hariççarşambaya gelen dizilerin klasik sonudur çöküş
ilk sezon total 6-6.5 ab 8.5 lara çıktı sonrası malum istisna yokMerhamet hariç
Günün boşluğu haddinden fazla o konuda haklısın ama ab de artar bu hafta. Total de düşecek gibi.Kanal D'nin totali ne kadar iyi çıkarsa ab'si de o kadar iyi geliyor. O günün ab boşluğundan her şey olabilir. Kpa tam bir kapalı kutu. 3-4 bir şeyler alır ama total mi ab mi olur bilemem.
İnşallah.Günün boşluğu haddinden fazla o konuda haklısın ama ab de artar bu hafta. Total de düşecek gibi.
Kendi senaryosuyla ilgiliydi düşüşü ve pt-2'ye geçmesi. Senaryo iyi oldumu 9 rtg lik my karşısında 8 alınabileceğini gösterdi merhamet.ilk sezon total 6-6.5 ab 8.5 lara çıktı sonrası malum istisna yok
Pis Yedili ara verdi, aralıksız 2 yıl sürdüğü için. Yazın başlayıp final yapacak. 😉Kayıp kaliteli bi şekilde final yaptı. Pis yedili ? Yok oldu bir anda. Farkı gani Atacan.
İmkansız.
Kim?bu nasıl bir yazı biçimi, birine benzettim.😱...
O saatten sonra millet 7 liyi mi izleyecek sanıyosun?Pis Yedili ara verdi, aralıksız 2 yıl sürdüğü için. Yazın başlayıp final yapacak. 😉
Kim?
Cinayet 4 aldıysa Galip 5 almalı. Yükselecek inşallah dizimiz.Galipim Dervişim abde 5 den yukarı alır çok iyi gitti sonradan açıldı dizi....haftaya açılır ki pür açılır gürüceksiniz
Yazın izlenir merak etme.O saatten sonra millet 7 liyi mi izleyecek sanıyosun?
Pis Yedili ara verdi, aralıksız 2 yıl sürdüğü için. Yazın başlayıp final yapacak. 😉
Kim?
reytingleri bilmesem inanıcam merhametin en yüksek aldığı hafta my total 10.19 ab 9.95 almış neyse bakalım bir istisna olacak mı önce yaprak dökümü sonra my çarşambaları 8-9 yıldır dizileri yiyip durdularKendi senaryosuyla ilgiliydi düşüşü ve pt-2'ye geçmesi. Senaryo iyi oldumu 9 rtg lik my karşısında 8 alınabileceğini gösterdi merhamet.
Cinayet 4 aldıysa Galip 5 almalı. Yükselecek inşallah dizimiz.