Yazık oldu valla, arada ben de izliyordum.. Show'da aynısını yaptı, al birini vur ötekine..Cts 5'e yakın bi rakam alan dizinin gününü değiştirmek bitirmekte demsk bir bakıma..
İkisi de ciddi anlamda prestij kaybediyor, haberleri yok..Yazık oldu valla, arada ben de izliyordum.. Show'da aynısını yaptı, al birini vur ötekine..
Kpa Ankara'nın Dikmeni'nin yarısı kadar anca alır.İkisi de ciddi anlamda prestij kaybediyor, haberleri yok..
Kps tekrarları kötü gidiyor. Umarım çarş çökmez.
Tns ne de olsa şaşırmam.Kpa Ankara'nın Dikmeni'nin yarısı kadar anca alır.
Anlıklara girebilir umarım.Tns ne de olsa şaşırmam.
Ya Kayıp'ın? 3, 4 katını alır Dikmen. 4. Tekrarı bile Kayıp'ın yeni bölümde aldığı oranı geçti zatı muhteremin çok sevdiği AB kısmında.Kpa Ankara'nın Dikmeni'nin yarısı kadar anca alır.
Atacan'dan gönderme şov. O değil de Ankara'nın Dikmeni ab, kpa total olursa ne gülerim?Ya Kayıp'ın? 3, 4 katını alır Dikmen. 4. Tekrarı bile Kayıp'ın yeni bölümde aldığı oranı geçti zatı muhteremin çok sevdiği AB kısmında.
Kayıp kaliteli bi şekilde final yaptı. Pis yedili ? Yok oldu bir anda. Farkı gani Atacan.Ya Kayıp'ın? 3, 4 katını alır Dikmen. 4. Tekrarı bile Kayıp'ın yeni bölümde aldığı oranı geçti zatı muhteremin çok sevdiği AB kısmında.
İmkansız.Atacan'dan gönderme şov. O değil de Ankara'nın Dikmeni ab, kpa total olursa ne gülerim?
çarşambaya gelen dizilerin klasik sonudur çöküşİkisi de ciddi anlamda prestij kaybediyor, haberleri yok..
Kps tekrarları kötü gidiyor. Umarım çarş çökmez.
Kanal D'nin totali ne kadar iyi çıkarsa ab'si de o kadar iyi geliyor. O günün ab boşluğundan her şey olabilir. Kpa tam bir kapalı kutu. 3-4 bir şeyler alır ama total mi ab mi olur bilemem.Kayıp kaliteli bi şekilde final yaptı. Pis yedili ? Yok oldu bir anda. Farkı gani Atacan.
İmkansız.
Ya Kayıp'ın? 3, 4 katını alır Dikmen. 4. Tekrarı bile Kayıp'ın yeni bölümde aldığı oranı geçti zatı muhteremin çok sevdiği AB kısmında.