orası beklli olmaz artabilir belki geçen hafta acun reklamla başladı bu hafta özetle 21.00 15 arası ondan düşüktü bence ama artarO Hayat Benim bundan sonra düşüşe geçecektir.
Farkında mısın? Son günlerde Kanal D dizilerini senden daha çok savunuyorum.Gb çökmüş.
Yakup iyice anti Kanal D'ci oldu D-Yapım'ın dizisini bile eleştiriyor.Farkında mısın? Son günlerde Kanal D dizilerini senden daha çok savunuyorum.
daha da düşer inşallah bu arada 1.97 çok düşük normalde 3 alıyorduGb çökmüş.
Antilikten ne yapacağını şaşırdı.Yakup iyice anti Kanal D'ci oldu D-Yapım'ın dizisini bile eleştiriyor.
Farkındayım kanald hayranlığın hafiften gün yüzüne çıkıyor.Farkında mısın? Son günlerde Kanal D dizilerini senden daha çok savunuyorum.
Kendi dizileri bitti ya diğer diziler de bitsin istiyor. Antilik yapacağı yerleri yanlış seçmeye başladı.Antilikten ne yapacağını şaşırdı.
Sağlam bi dran koyana kadar ekrana bu böyle gider.Yakup iyice anti Kanal D'ci oldu D-Yapım'ın dizisini bile eleştiriyor.
Zaten yarı üyeliğim vardı. Cidden bu sezon Pazartesi, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar genelde Kanal D izledim. 😱Farkındayım kanald hayranlığın hafiften gün yüzüne çıkıyor.
Ne izlediysem bitti. Ne yapmamı bekliyorsun? Bu daha hiç bi şey değil. Köşe yazısına okkalı bi yazı yazıcam hafta içiKendi dizileri bitti ya diğer diziler de bitsin istiyor. Antilik yapacağı yerleri yanlış seçmeye başladı.
Yakında anlıklara da giremez.daha da düşer inşallah bu arada 1.97 çok düşük normalde 3 alıyordu
Bully bile bu kadar açmıyor kanal d'yi 😱Zaten yarı üyeliğim vardı. Cidden bu sezon Pazartesi, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar genelde Kanal D izledim. 😱
Kanal D'me laf edersen senle hiç istemeyeceğim tartışmalara girebilirim ama.Ne izlediysem bitti. Ne yapmamı bekliyorsun? Bu daha hiç bi şey değil. Köşe yazısına okkalı bi yazı yazıcam hafta içi
Yakında anlıklara da giremez.