Muhteşem Hata

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
631_1c8e1.jpg

Muhteşem Yuzyıl'ın geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde bir hata yaşandı ve bu olay dikkatli izleyicilerden kaçmadı. Ali Eyupoğlu okurundan gelen hata ayrıntısı ise şöyle;

Okurlarımızdan Hasan Yaman, Star TV’de yayınlanan “Muhteşem Yüzyıl”ın bu hafta ekrana gelen bölümünü izledikten sonra “Muhteşem hata” başlığıyla şöyle bir mail attı bana:
Muhteşem Yüzyıl dizisinin bu akşamki bölümünde ‘Sultan Süleyman’ın kızı ya da oğlunun mezarına ziyareti sırasında Süleyman’ın yanındaki yardımcılarından biri, mezarda yatan kişi için ‘Toprağı bol olsun’ diye dua etti. Halbuki bu tabir gayrimüslimler için kullanılır. Koskoca film ekibi bunu nasıl bilmez? Besmele çekip sure okunulduğuna göre merhum için, bu tabir nedir. Değinirseniz yazınızda sevinirim. İyi çalışmalar dilerim. Bu arada ben de akademisyenim radyo televizyon sinema bölümünde. Ve bu yanlışları nasıl yapar bu dizi ekipleri anlamıyorum. Hoşçakalın.

Yılmaz Şahin dalgınlıktan yapmıştır.:AHasan Yaman'a da buradan sevgiler yolluyoruz.:F

Adamların dinle imanla alakası yokki bunu bilsinler :D

neyse birileri yine dini imanı kendi tekeline almaya çalışmış yazık :)

dönelim @Forumdash a misilleme olayına başlamışsın sen de fark-ı ben işte zorla konu açtırırım adama :F hata da sadece o konuyla ilgilenenenlerin anlayabilecğei bir hata olmuş :)

dönelim @Forumdash a misilleme olayına başlamışsın sen de fark-ı ben işte zorla konu açtırırım adama :F hata da sadece o konuyla ilgilenenenlerin anlayabilecğei bir hata olmuş :)
O konuyla ilgilenenler ne demek ki şimdi ? Osmanlıyı anlatırken padişahı kiliseye götürürsen buna sadece inançlı olanların mı itiraz etmesi lazım ? :D

Yok hacı akşam KPA konusunda dosya konusu vardi.Ali Eyupoğlu hem my hatasını hemde kpa dosya hatasını aynı yazıda paylaşmiş:X Onu okurken niye onu da açmadin diye şey ettim:F

Yok hacı akşam KPA konusunda dosya konusu vardi.Ali Eyupoğlu hem my hatasını hemde kpa dosya hatasını aynı yazıda paylaşmiş:X Onu okurken niye onu da açmadin diye şey ettim:F
ali eyüpoğlundan almadım ki haberi biri oya doğandandı :F diğerleri haber sitelerinden :F

O konuyla ilgilenenler ne demek ki şimdi ? Osmanlıyı anlatırken padişahı kiliseye götürürsen buna sadece inançlı olanların mı itiraz etmesi lazım ? :D
kiliseye gitmedi ki adam :X süt annesi ile kıznının mezarına gitti :F

Bu haber cuma günü çıkmıştı Ali Eyüpoğlu'nun köşesinde, Kara Para Aşk'ın yorumalarına bakarken görmüştüm.
Ali Eyüpoğlu bir hayırlı olsun demeden Kara Para Aşk ile ilgilide hata paylaşmıştı.
Bu adamı yıllardan beri takip ediyorum git gide Mesut Yar ve Yüksel Aytuğ'a benzemeye başladı.:)

Bu haber cuma günü çıkmıştı Ali Eyüpoğlu'nun köşesinde, Kara Para Aşk'ın yorumalarına bakarken görmüştüm.
Ali Eyüpoğlu bir hayırlı olsun demeden Kara Para Aşk ile ilgilide hata paylaşmıştı.
Bu adamı yıllardan beri takip ediyorum git gide Mesut Yar ve Yüksel Aytuğ'a benzemeye başladı.:)
zaten istemediğimizi yazınca taraflı olur hep :A

zaten istemediğimizi yazınca taraflı olur hep :A
İstemediğimi yazdı diye bişey söylemedim :) Adam ne yazıp yazmayacağını bana soracak değil.Kendisini 10-15 yıldır takip ediyorum Mesut Yar ve Yüksel Aytuğ gibi dizilerden hata paylaşmazdı.Çok okunmak için yapıyorlar harhalde böylece yazı daha çok ilgi çekiyor.:)