15 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

bugünün saraylısı resmen cakilmis.. özellikle ab de çok fena olmuş. yeni senaristin kafasının totale çalıştığını daha önce de yazmıştım.

survivor bu hafta düşmesine rağmen daha rahat zirvede yer almış 8.36 reytingle özeti de çok iyi 5.27 :) ab grubunda tvr lerde ciddi düşüş var o yüzden nerdeyse tüm yapımlar düşmüş ama 8.58 alarak burda da özeti de 5.37 alarak ilk ikiyi kapatmış :)
şefkat tepe 7.75 reytingle 2.olmuş yine tebrikler :) abde 3.26 ile 9.olmuş
as total 7.2ye düşmüş ve 3.olmuş yine ama ab 3.7e düşerek 7.liğe gerilemiş

Survivor zirvede tebrikler...ab de açık ara yaptı...Çünkü ab yapımı yok pek fazla

Arka Sokaklar totalde iyi ab si idare eder..ab ler çökmüş zaten...

Fatih Harbiye romanını okudum ama dizisi insanı deli eder..total olmuş.. abde de iyi gitmiş...tebrikler

Şefkat tepe gayet başarılı total adına...

BBEB haftasonu gündüz kuşağının en iyi ismi başarılı gitmiş...

Kanald haber çok başarılı gitmiş özellikle sıralama olarak abde 4.ü olmuş...

Kaç para kaç foxa göre iyi oranlar almı..devam etmeli böyle eğlenceli bir program...

Bugünün Saraylısı totalleşmiş gene..ab de ortalama gitmiş..klasik atv ab leri hep düşüktür...

Kim O!! beklenen etkiyi yapamadı ,artık yapamaz gibide gözüküyor..

Ankaranın Dikmeni saatine göre iyi gitmiş.. ama daha yüksek beklerdim...

Herşeyi yorumladım sanırım gene bol ve uzun bir yorum oldu...

Survivor bu zorlu gündede zirvede helal olsun :)
BBEB süper ya 5. olmuş AB'de 😱
Kim O düşmüş 2. bölümüyle :(
AS VE ŞT gayet iyi :D
Fatih Harbiye çok iyi oranlar almış :)

bugünün saraylısı totoş olmuş :F @destere @Forumdash

ben de komplo teorisi yapayım bari as o ka olaya rağmen zirveyi ele geçirememiş Tayyip tns ye emir verdi zaar :F
survivor eski gazını yitirmiş
fatih harbiye 2-3 haftadır çok iyi

Cumartesi günündeki bütün yapımların ağır Total olduklarını söylemiştim.

Fatih Harbiye ve Bugünün Saraylısı titreyerek kendilerine gelmişler ve total olmuşlar. :)

Bugünün Saraylısına A/B demek olur mu Allah aşkına? Senaryosu klişenin dibi. :)

Fatih Harbiye Totalin dibini bal dök yala yapmış. Babasının kalp krizinden sonra aile iflas ettiği için sevmediği zengin kızla evlenen oğlan. Oha! :D

bugünün saraylısı totoş olmuş :F @destere @Forumdash

ben de komplo teorisi yapayım bari as o ka olaya rağmen zirveyi ele geçirememiş Tayyip tns ye emir verdi zaar :F
survivor eski gazını yitirmiş
fatih harbiye 2-3 haftadır çok iyi
Kaç gündür (hatta hafta) geç geliyorum😕 Dün akşam yarısını izleyemedim ondan öyle oldu:F Ben tv karşisinda değilsem AB'nin ağırlığı hafifliyor:F

Bütün diziler ve programlar düşmüş ilginç bir şekilde...

bugünün saraylısı resmen cakilmis.. özellikle ab de çok fena olmuş. yeni senaristin kafasının totale çalıştığını daha önce de yazmıştım.
Dizilerin hepsinde genel bir düşüş var zaten, haftaya yükselir reytingleri. :)

Bu aralar sapıttıği için dikkat ettiysen eski havamda değilim:X

Ayyhhh ne izleyeyim birinci Fatih Harbiye savaşi yada Survivor mı:X Kendin dalga geçmişssin Survivorla :F:F
Fatih Harbiye de zaten savaş içerisinde geçiyor. İki kere yazarak anlatım bozukluğu yapıyorsun farkında mısın? :A

Kitabı ben lisedeyken okumuştum. Diziyi de az biraz biliyorum. İsmini Neriman'ın yaşadığı semt olan Fatih'ten alıyor. Harbiye'den kasıt ise zengin-fakir, doğu-batı çatışmasını ele alması. Klasik bir konu ama kitabı çok ağırdı. Dizideki senaryo kitabına kıyasla daha iyi ama Neslihan Atagül'ü başrole alarak hata etmişler...

Gerçi BS'daki başrolde Cansu Tosun. Çok mu aradılar acaba? :kiki:

Son düzenleme:
Bugünün Saraylısı bir kaç bölümdür sıkıcı ilerliyor ve reytingleri de düşüşte.
Fatih Harbiye iyi gitmiş.
Show TV'nin gündüz kuşağı programları A\B'de çok iyi gitmiş.

Atv'nin 2-3 haftadır bütün dizileri çakıldı seçimler bitsin reyting denekleri değişebilir o zaman atv yükselecektir.:)