Yahu bedduaya ne gerek var ki zaten sacmalik bir program@denizz nasıl bir beddua ettin, Acun hala toparlayamadı.
Yahu bedduaya ne gerek var ki zaten sacmalik bir program@denizz nasıl bir beddua ettin, Acun hala toparlayamadı.
ondan mı düştü reytingi)))@beyazsoy pogaca almayı planlayan Leyla Hükumetin desteklediği holdingde vuruldu Leyla isleri çözdü diye
Aynen, dün baktım ya 1 saat boyunca 1 saat!! Topu kaleye atmaya çalıştılar..Yahu bedduaya ne gerek var ki zaten sacmalik bir program
1 saatte simit yediler yurt televizyonu aciktiAynen, dün baktım ya 1 saat boyunca 1 saat!! Topu kaleye atmaya çalıştılar..
Kaç gündür (hatta hafta) geç geliyorum😕 Dün akşam yarısını izleyemedim ondan öyle oldu Ben tv karşisinda değilsem AB'nin ağırlığı hafifliyorbugünün saraylısı totoş olmuş @destere @Forumdash
ben de komplo teorisi yapayım bari as o ka olaya rağmen zirveyi ele geçirememiş Tayyip tns ye emir verdi zaar
survivor eski gazını yitirmiş
fatih harbiye 2-3 haftadır çok iyi
de get dizi avşar film imzasının sonucuna katlanıyor sonndaKaç gündür (hatta hafta) geç geliyorum😕 Dün akşam yarısını izleyemedim ondan öyle oldu Ben tv karşisinda değilsem AB'nin ağırlığı hafifliyor
Sen zaten nasıl izliyorsun o ağır Totali aklım almıyor.Kaç gündür (hatta hafta) geç geliyorum😕 Dün akşam yarısını izleyemedim ondan öyle oldu Ben tv karşisinda değilsem AB'nin ağırlığı hafifliyor
Fark-ı ATV. Forumdash'a bir gönderme yapak.Sen zaten nasıl izliyorsun o ağır Totali aklım almıyor.
Bu aralar sapıttıği için dikkat ettiysen eski havamda değilimSen zaten nasıl izliyorsun o ağır Totali aklım almıyor.
Ayyhhh ne izleyeyim birinci Fatih Harbiye savaşi yada Survivor mı Kendin dalga geçmişssin SurvivorlaFark-ı ATV. Forumdash'a bir gönderme yapak.
Cumartesi'lerin fantastik dizisi Şefkat Tepe var, onu izle ne güzel.Bu aralar sapıttıği için dikkat ettiysen eski havamda değilim
Ayyhhh ne izleyeyim birinci Fatih Harbiye savaşi yada Survivor mı Kendin dalga geçmişssin Survivorla
Dizilerin hepsinde genel bir düşüş var zaten, haftaya yükselir reytingleri.bugünün saraylısı resmen cakilmis.. özellikle ab de çok fena olmuş. yeni senaristin kafasının totale çalıştığını daha önce de yazmıştım.
Fatih Harbiye de zaten savaş içerisinde geçiyor. İki kere yazarak anlatım bozukluğu yapıyorsun farkında mısın?Bu aralar sapıttıği için dikkat ettiysen eski havamda değilim
Ayyhhh ne izleyeyim birinci Fatih Harbiye savaşi yada Survivor mı Kendin dalga geçmişssin Survivorla