15 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

O değil bu Show TV'nin dizi ismi ve "YENİ BÖLÜM" yazısı daha ne kadar ayrık duracak acaba zıt kutuplar gibi merak ediyorum. Birleşip sol alt köşeye ya da sağ alt köşeye neden geçmiyor anlamadım. @mrt-06 :X
Eskiden hep böyleydi, millet değiştirdi ama bence böyle daha güzel. Değişmesin. :D

Eskiden hep böyleydi, millet değiştirdi ama bence böyle daha güzel. Değişmesin. :D
Bence değişsin ve biraz da mümkünse küçülsün yani 16:9 ve HD'si aynı olmuş Show TV'nin. HD'sinde de artık dizi ismi ve "YENİ BÖLÜM" yazıyor. Eskiden çok iyiydi HD'si ama şimdi HD'sinde de yazılar yazdığı için kötü duruyor görüntü ne kadar net olsa da...

Hep eskiden beri Show Tv'nin görüntü kalitesi diğer kanallardan daha düşük gelmiştir bana. Elinle Show logosunu tutsan hangi kanal olduğunu anlarım. :D

En güzel yazı Kanal D'de şimdi hakkını verelim. :D

Düzgün, yerinde yazıyor yazıları.

Star ne yaptığını kendi bile bilmiyor. Çok yavan duruyor yazısı. "Yeni bölüm" yazıyor. İkisini de ya büyük yaz (Yeni Bölüm) ya da küçük yaz (yeni bölüm). Renkleri de ayrı ayrı vasat duruyor.

atv`ninki iyi ama o da sabit değil. Vadide falan neredeyse ortada yazıyorlar yazıyı. :kiki:

FOX`unku da fena değil ama o da yukarı "yeni dizi", aşağı "yeni bölüm", sol köşeye "az sonra", sol yukarıya "şimdi" yazıyor nereye bakacağımızı şaşırıyoruz. :kiki:

Show Tv`ninki de hem ayrı kötü duruyor hem ikide bir renklenip rahatsız ediyor.

Samanyolunu söylemeye gerek yok zaten. Küçük Gelin yazısı anlı şanlı, Cumartesi akşamı izleyiciler Küçük Gelin yazısını izliyor da, dizi sol köşede yayınlanıyor. :F

22:00 - 22:15 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 8.64
2) SMNYL TV: 8.15
3) SHOW: 4.23
4) KANALD: 3.4
5) ATV: 2.26

Star ne yaptığını kendi bile bilmiyor. Çok yavan duruyor yazısı. "Yeni bölüm" yazıyor. İkisini de ya büyük yaz (Yeni Bölüm) ya da küçük yaz (yeni bölüm). Renkleri de ayrı ayrı vasat duruyor.

atv`ninki iyi ama o da sabit değil. Vadide falan neredeyse ortada yazıyorlar yazıyı. :kiki:

FOX`unku da fena değil ama o da yukarı "yeni dizi", aşağı "yeni bölüm", sol köşeye "az sonra", sol yukarıya "şimdi" yazıyor nereye bakacağımızı şaşırıyoruz. :kiki:

Samanyolunu söylemeye gerek yok zaten. Küçük Gelin yazısı anlı şanlı, Cumartesi akşamı izleyiciler Küçük Gelin yazısını izliyor da, dizi sol köşede yayınlanıyor. :F

Kanal D'nin ki çok sade bence; yazı tipi değişebilir..

Bence en kötü Kanal D kabartmalı gibi yazıyor. :A En iyisi Star sonra FOX. :A

Kanal D'nin ki çok sade bence; yazı tipi değişebilir..
Sade iyi zaten, izleyici rahatsız etmemeli. Hatta Kanal D bir ara yazıyı yok ediyordu daha iyiydi ama sonra yazmaya başladı tabii yazının gitmesi reytinge kötü etki edebilir ama sade olmalı göz yormaması için. :)

Bence en kötü Kanal D kabartmalı gibi yazıyor. :A En iyisi Star sonra FOX. :A
Nesi kabartma? Normal yazı işte. :D

Star daha iyi mi?

Yeni bölüm
Medcezir

Medcezir beyazla yazılıyor ama burda yazsam görünmez. Çok vasat duruyor. :D

Star'ın kide 3 boyutlu Show TV gibi. Show TV'de renklenen yazı değil üstünde geçen semboller. Kare yuvarlak üçgen gibi. Star'da da renkli renkli yıldızlar. :X

Kanal D'nin 16:9'u hiç güzel değil, ben hiç beğenmedim nedense...

Fox konusunda da katılıyorum. En iyi yazı boyutu onda ama çok fazla yazı yazıyor. :F

Show TV'nin yazılarının hem boyut olarak küçülmesi gerek hemde artık ikiside aynı köşeye gelsin...

FOX'un bir ara 'Canan' yazısını beğenmiştim..

FOX'un bir ara 'Canan' yazısını beğenmiştim..
Evet güzeldi ilk onunla başladı sonra her dizisine özel yazı yazdı şimdi kaldırdı tabii. :D

Sade iyi zaten, izleyici rahatsız etmemeli. Hatta Kanal D bir ara yazıyı yok ediyordu daha iyiydi ama sonra yazmaya başladı tabii yazının gitmesi reytinge kötü etki edebilir ama sade olmalı göz yormaması için. :)

Nesi kabartma? Normal yazı işte. :D

Star daha iyi mi?

Yeni bölüm
Medcezir

Medcezir beyazla yazılıyor ama burda yazsam görünmez. Çok vasat duruyor. :D

Anlayamazsın. :F Güzel geliyor işte. :A

Evet güzeldi ilk onunla başladı sonra her dizisine özel yazı yazdı şimdi kaldırdı tabii. :D

Ha işte ben de Karagül ile karıştırdım Canan yazısıymış. :D

O başlattı bu akışı tutmadı ama Samanyolu hala tam gaz devam. Küçük Gelin yazısının sol köşesinde diziyi yayınlıyor. :F

Beni en çok çeken, yeni bölümden geçen işıklı dalga köpürtmesi. :kiki:

22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri
1) SMNYL TV: 8.15
2) STAR: 8.04
3) KANALD: 5.17
4) ATV: 2.78
5) SHOW: 2.67