ben bilmem @yakup09 bilirJacob'un oyunculuğu tıfıl ağaya on basar.o velet için izlemeye devam edeceğim diziyi.
ben bilmem @yakup09 bilirJacob'un oyunculuğu tıfıl ağaya on basar.o velet için izlemeye devam edeceğim diziyi.
Küçük Ağa dizisine laf ettiğimiz yok hem tarzım değil.Bu arada Yakup'la bizi kavga ettirme zaten bu aralar aramız limoniben bilmem @yakup09 bilir
Blacklist'i izledin mi??? (bi sorayım dedim )Bu akşam ne izleyeceğiz?kafamı karıştırma
House of Cards'ın en heyacanlı bölümleri bırakamıyorum,bitsin başlayacağım stokda başka dizide yok.Blacklist'i izledin mi??? (bi sorayım dedim )
Durum güncellenmeni gördüm HOC'u haftaya aynı bölümlerini yorumyabileceğizHouse of Cards'ın en heyacanlı bölümleri bırakamıyorum,bitsin başlayacağım stokda başka dizide yok.
İkinci sezonun kaçıncı bölümündesiniz?sezon galiba 14 şubatta başlamıştı.Durum güncellenmeni gördüm HOC'u haftaya aynı bölümlerini yorumyabileceğiz
Yarın akşam 3'ü izlicez @OzaN'la. 4'te hep beraberizİkinci sezonun kaçıncı bölümündesiniz?sezon galiba 14 şubatta başlamıştı.
Ben nediyim ki başrol oynayıp bu sistem de 13 alan kişi üstelik her iki kategoride.ben bilmem @yakup09 bilir
nette salı günü yayınlanmış yine salı günleri yayınlanır2. Bölümü Pazartesi mi?
Ona dikkat etmedim ama muhtemelen reklam arasıdır o geçişler.İzledim diziyi, gerçekten çok beğendim bu tip dizileri çok severim favorilerim arasına girecek gibi dizi UtD'den sonra izlediğim ikinci bilim-kurgu dizisi oldu bunu da onun gibi çok severim herhalde.
Dizinin senaryo yönünden bir kötülüğü yok ama sahne geçişlerini beğenmedim. Vikings'deki gibi sahne aralarında iki üç saniyelik kapkara ekranlar geliyor düzelmesi lazım -sahne geçişlerini en beğendiğim dizilerden biri de kaçaktır bu arada- onun dışında iyiydi ilk bölüm.
Puanım: 7.5/10
Ben nediyim ki başrol oynayıp bu sistem de 13 alan kişi üstelik her iki kategoride.
ben bilmem @yakup09 bilir
ilk bölümü az önce izleme fıratı bulabildim daha önce baksaymışım keşke
çocuk karakterini çok iyi seçmişler nekadar tatlı bir çocuk o öyle yerim ben onu o soğuk bakışları ileride çok iyi bir aktör olucağını gösteriyor 😉😉😉
salı günlerime bir yeni dizi daha eklendi benim haftalık yabancı dizi listemde en fazla salı günleri dizilerim var 4 taneydi şimdi oldu 5 tane en yoğun olucağım gün olucak 🙂🙂🙂jacob oynadığı goril oyununu atariden ne çok oynardık benimde favori oyunumdu
jasobun papaz arkadasına üzüldüm düşünsenize çocukluk arkadaşınız birlikte oyun oynayıp çocukluğunuzu geçirmişsiniz sen gelmişsin 40 yaşına arkadaşın hala 8 yaşındakı o çocuk benim başıma böyle birşey gelse ayy düşünemiyorum çok zor bir durum 🙁🙁🙁
ayrıca o nasıl anne baba çocuğunu 40 yıl bile geçse nasıl tanımıyorlar hadi tanımayabilir ama aile albümü diye birşey var ilk bölümde en büyük hata aile albümü olmaması annesi alıcaktı hemen albümü eline jasobun bir sürü ailesiyle çekilmiş oldğu resimler orada mevcut olucaktı dizinin en büyük mantık hatası oydu bence
bu arada jasobu muayene ederken maggie jasobun kalp atışlarını hissetmedi bence oan kalbi atmıyordu jasobun buda çok ilginç 😵😵😵
@xemrexxx @Forumdash @cevaa @BesaleT @yatutarsa @berkann @sürgünüm @destere @Harunnn60 @Ahmad
@OzaN
senide yabanci dizilere bekleriz yakup bak bunu izle işte türk dizilerinde bir fok yok başla bir yerden
milletin tıfılı ömerçip gibi ezberletilen iri lafları yumurtlamıyor, elalemin tıfılı çocuksa çocuk gibi davranıyor bizdekiler gibi gözü islak ıslak dolaşmıyor sokaklarda büyük büyüklüğünü küçük küçüklüğünü yapacak bizdekiler gibi büyümüşde küçülmüş ömerçipler yok yabancı dizilerde
muhteşem ibir giriş yaptı
bölüm sonuna doğru ortaya çıkan dirilmiş baba olmasa daha hoş olacaktı bakalım bizi nerelere götürecek konu ?
senide yabanci dizilere bekleriz yakup bak bunu izle işte türk dizilerinde bir fok yok başla bir yerden
milletin tıfılı ömerçip gibi ezberletilen iri lafları yumurtlamıyor, elalemin tıfılı çocuksa çocuk gibi davranıyor bizdekiler gibi gözü islak ıslak dolaşmıyor sokaklarda büyük büyüklüğünü küçük küçüklüğünü yapacak bizdekiler gibi büyümüşde küçülmüş ömerçipler yok yabancı dizilerde
muhteşem ibir giriş yaptı
bölüm sonuna doğru ortaya çıkan dirilmiş baba olmasa daha hoş olacaktı bakalım bizi nerelere götürecek konu ?
sen merak etme cnm daha dirilicek çok kişi var bence gizem kaybolmadı
hahaha hayy senin nurbanunada bıktık artık yetergizem nurbanu gibi bir kız kaybolursa zaten bırakırım )
ama şimdi jacob da duyguşandırdı insanı yanisenide yabanci dizilere bekleriz yakup bak bunu izle işte türk dizilerinde bir fok yok başla bir yerden
muhteşem bir giriş yaptı