ATV Ankara'nın Dikmen'i - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen de iyice Kanal D'ci oldun. :A

Salı Küçük Ağa, Çarşamba Ankaranın Dikmeni, Perşembe Boynu Bükükler, Cuma Yalan Dünya, Cumartesi Arka Sokaklar, Pazar Güneşi Beklerken.

Haftanın 6 günü Kanal D'desin. :F

Başının tatlı belası Gani. :F

Konu benim diye paylaştım. :A Birol Güven. :love1:

2. bölümde düşüş kaçınılmaz :A
:A

gani-mujde1.jpg

Ben gevezeyim ama aramızdaki fark o. :D

"Mesaj sayın ve konu sayın arasında ince bir çizgi var, bir de üyelik tarihin de eklenince işe, tam bir çelişki ortaya çıkıyor" diyorsun. Benim o çelişki mesajında dediğinden çıkarttığım budur. :D

"Mesaj sayın ve konu sayın arasında ince bir çizgi var, bir de üyelik tarihin de eklenince işe, tam bir çelişki ortaya çıkıyor" diyorsun. Benim o çelişki mesajında dediğinden çıkarttığım budur. :D
Bir anlaşmazlık olmuş. :D Sen dedin ya ben uzattıkça uzatırım diye. Ben de demek istedim ki madem uzattıkça uzatırsın şu ana kadar daha çok mesaj yazmış olman gerek. :D Çelişki orada. :D

Neyse Gani KanalD sayesinde uzatılmadan, cılkı çıkmadan dizisinin taze taze bitme duygusunu öğrenecek. :A :A

Bir anlaşmazlık olmuş. :D Sen dedin ya ben uzattıkça uzatırım diye. Ben de demek istedim ki madem uzattıkça uzatırsın şu ana kadar daha çok mesaj yazmış olman gerek. :D Çelişki orada. :D

Ben de ondan bahsetmek istedim zaten ama dolaylı yoldan anlattığım için, anlaşılmazlık çıkmış olabilir. Az ve öz ama gerektiğinde de yazarım yani, sıkıntı yok. :D