Beyaz Show'un Bu Haftaki Konukları - 14 Mart 2014

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Cuma gecelerinin vazgeçilmez programı Beyaz Show'un bu haftaki konukları;

Yarın izleyicisiyle buluşacak olan sinema filmi 'Sadece Sen'in baş rol oyuncuları Belçim Bilgin Erdoğan ve İbrahim Çelikkol. Hülya Koçyiğitîn torunu Neslişah Alkoçlar, şarkıcı Yankı Alper ve X Factor Star Işığı yarışmacısı Şebnem Keskin.

Beyaz Show, canlı yayınla Cuma gecesi 23.15'de Kanal D'de!

la1bJmKZ8TcPm5cDJ7UzJBsN.jpg

gM1tEoenlhJN4yU5sLKZKv5J.jpg

VdAMrASP81jvD3ZkvLt19oJr.jpg

fnOJznvyCbc7pndak16M9JmI.jpg

beyaza yakışmıyor butür pasif konuklar normal seyircilerden seç konuk yap daha çok ilgi görürler :kiki::kiki:

Şebnem Keskin resmen evrim geçirdi doğrusu. X-Factor'den önce Bir Şarkısın Sen'de yarışmacıydı ve orada gözlüklüydü. X-Factor'e katılmadan önce de, kendisini gösterme fırsatı buldu doğrusu. Şebnem Keskin'in konuklarla bir bağlantısı var bu arada. Kendisi Sadece Sen'in film müziklerinden olan 'Sonuna Kadar' isimli şarkıyı yorumladı. Kendisinin daha birçok programda da gözüktüğü oldu. Önü açık yani, her türlü gider. Beyaz Show, kendisini tanıtması açısından iyi olacak tabi. :)

Belçim Bilgin'i severim ama diğer konuklar pek iyi değil. O zamana bağlı izleyip izlemem. Beyaz, Sıla'yı ne zaman almayı düşünüyor acaba?

Böyle bir batıl inanç yokmu(ben öyle olduğuna inanmıyorum)Beyaz Show'a katılan dizi veya programların yayından kaldıralacağına dair?.:)

Beyaz Show'a katılanlar kaldırılır zaten, o Allah'ın emri. :D

En azından bitesiye kadar devam eder. Bir daha yayınlanmayabilir ama diğer türlü devam eder. Yarışmacıları ortada bırakmazlar hani. :)

Beyaz Show'a katılanlar kaldırılır zaten, o Allah'ın emri. :D

En azından bitesiye kadar devam eder. Bir daha yayınlanmayabilir ama diğer türlü devam eder. Yarışmacıları ortada bırakmazlar hani. :)
X-Factor'ı hiç izlemedim bilmiyorum ama Şebnem Keskin'i Bir Şarksıın Sen'den tanıyorum ve başarılı buluyorum
ona bişey dediğimiz yok yani ama onun üzerinden yarışmada konuşulacaktır.alakasıda bu.:)

X-Factor'ı hiç izlemedim bilmiyorum ama Şebnem Keskin'i Bir Şarkısın Sen'den tanıyorum ve başarılı buluyorum
ona bişey dediğimiz yok yani ama onun üzerinden yarışmada konuşulacaktır.alakasıda bu.:)

Orası da öyle tabi ama bir anda X-Factor'den girince alakasız oluyor. Şarkı da söyler zaten. Büyük ihtimalle 'Vazgeçtim' şarkısını da söyleyecektir. Belki 'Sonuna Kadar' şarkısını da söyler. Kendini iyi ifade ederse, çok iyi olacaktır. :)

Orası da öyle tabi ama bir anda X-Factor'den girince alakasız oluyor. Şarkı da söyler zaten. Büyük ihtimalle 'Vazgeçtim' şarkısını da söyleyecektir. Belki 'Sonuna Kadar' şarkısını da söyler. Kendini iyi ifade ederse, çok iyi olacaktır. :)
Güçlü sesi,sahnedeki kendinden emin duruşu ve söylediği şarkıların her mısrasında onları adeta yaşadığını,hissettiğini gösteren ruh hali süper ! Allah'tan dileğim inşallah ABD'ye gider ve dünya çapında bir şarkıcı olur. Sesi ve yeteneği ile bunu kesinlikle hak ediyor. Yolu açık olsun.:)

Güçlü sesi,sahnedeki kendinden emin duruşu ve söylediği şarkıların her mısrasında onları adeta yaşadığını,hissettiğini gösteren ruh hali süper ! Allah'tan dileğim inşallah ABD'ye gider ve dünya çapında bir şarkıcı olur. Sesi ve yeteneği ile bunu kesinlikle hak ediyor. Yolu açık olsun.:)

Bir Şarkısın Sen'de gözlükleriyle birlikte çok hırslı bir görüntü sergiliyordu ama şimdi hanım hanımcık bir görüntü sergiliyor. Sesi gerçekten çok iyi ve çokta güzel. Hem yerli, hem de yabancı şarkıları çok iyi söyleyebiliyor. Sesinin ayarını iyi biliyor, şarkıyı yorumlarken sesini çok iyi yerlere çekebiliyor. Kendisini daha da geliştirirse, çok daha iyi yerlere gelebilir. :)