Ya.Kivanc tam senlik amahayırr ben kıvancın benzediği adama hayranım joseph morgan![]()
Ya.Kivanc tam senlik amahayırr ben kıvancın benzediği adama hayranım joseph morgan![]()
sonu benzemesinbu diziyi yazanlar dracula adlı yabancı diziden çok etkilenmişler galiba draculanında 1.bölümü
balo sahneleriyle geçmişti bir ara dracula izliyorum sandım seyitin ilk bölümünü izlerken dracula gibide kısa zamanda yayından kalkabilir gibi görünüyor 🙂🙂🙂
ama çok aşırı durgun bir dizi olmuş türkiyede en saçma sapan dizileri bile izlerken en azından azıcıkta olsa keyif alabiliyorduk ama bens eyit gibi bir diiyi türkiyede ilk defa görüyorum bukadar durgun bukadar sıkıcı bir dizi türkiyede daha önce yapılmamıstır zaten yönetmenide rusların zevkine göre ayarladığını söylüyorsonu benzemesinayrıca ikisi de 1910 larda avrupada geçiyor normaldir benzerlikler
![]()
Çokta fifi.Show'da maçlar da pis olabilir.![]()
Kurt Seyit unutulur bence maçtan sonra.star işi biliyor hacılar maçı yayınlayacak ki küçük ağa iyice düşsün ve sonra kurt seyit yayınlansın ve ab de zirveyi alsın totalde ise iyice artsın benim canım starım
![]()
Kurt Seyit unutulur bence maçtan sonra.Zirve mirve hayal.
![]()
sen de bugün çok formundasın hep bana karşısın ya
🙁
Hep anti Kanal D'ciliğinden kaybediyorsun yoksa severim seni.
![]()
kıvanc malesef ağır rolleri kaldıramıyor askeri veya kabadayı rolleri eksinlikle kıcanva göre değil kıvancın hassas kırılgan bir görüntüsü var örneğin tarık akan filimlerini örnek verebilirim otür dizilerde çapkın rolleri falan yapabilir mesala tarık akanın bir dizisi kıvanca uyarlansa dizi reytinglerde zirvede yer alır her haftaYa.Kivanc tam senlik amaHem Ilkerden daha genc .
Rica ederim.😉🙂çok teşekkür ederim aama kurt seyit yükselecek
😛
star işi biliyor hacılar maçı yayınlayacak ki küçük ağa iyice düşsün ve sonra kurt seyit yayınlansın ve ab de zirveyi alsın totalde ise iyice artsın benim canım starım
![]()
Tam dizi açılacakken![]()
Gardaş öyle deme lâ güzel dizikurt seyite şimdiden geçmiş olsun bu dizi tutmadı aradan sonra iyice düşer
maç zaten çok önemli gerisi boş reyting anlamında da bu dizinin 4 katı reyting alır zaten
aga ben beğenmedim çok şişirdiler dans balo başka bişey yokGardaş öyle deme lâ güzel dizi![]()
![]()