Eğer yarın düşerse bence o zaman en güzel cvp verilmiş olur fanlara1.sbt resmi şirket değil 2.si anlıkları ile sonuçları uymuyor bir türlüanca dayanak olur antilere bu anlıklar
![]()
Eğer yarın düşerse bence o zaman en güzel cvp verilmiş olur fanlara1.sbt resmi şirket değil 2.si anlıkları ile sonuçları uymuyor bir türlüanca dayanak olur antilere bu anlıklar
![]()
düşmesi sorun değil sbt anlıklarındaki gibi 7 lerde kalacak mı bakalımEğer yarın düşerse bence o zaman en güzel cvp verilmiş olur fanlara![]()
Daha yeni girmişti.my reklam 22.31
düşmesi sorun değil sbt anlıklarındaki gibi 7 lerde kalacak mı bakalım![]()
7 lere düşer diyen yok ki, ama düşüş söz konusu olur hissedilcek kadarmy reklam 22.31
düşmesi sorun değil sbt anlıklarındaki gibi 7 lerde kalacak mı bakalım![]()
eee totoş star işteDaha yeni girmişti.![]()
bekleyip görelim7 lere düşer diyen yok ki, ama düşüş söz konusu olur hissedilcek kadar![]()
En son Amerika diyordu annem kapattı.eee totoş star işteo değil de o ne reklamıydı
bekleyip görelim![]()
emre my ı izliyormusun ya eylülde starda reklamını gördünmü başını kaçırdım ..eee totoş star işteo değil de o ne reklamıydı
bekleyip görelim![]()
ne olduğu belli dğeilemre my ı izliyormusun ya eylülde starda reklamını gördünmü başını kaçırdım ..![]()
Acun ve my gidiyor .O yuzden eylule simsiden hazirlaniyorlar ve simdiden izleyicide bir etki yaratmak istiyorlar.Acaba hangi dizileri Star aldi ?star ne yaptı öyle a dostlar
eylüle hazırmısınız dedi eylülde bir şeyler yapacak zaar
bneydi acepEn son Amerika diyordu annem kapattı.Merak ettim.
![]()
aynen ya acaba acunun yerine birşeyler mi yapacakEn son Amerika diyordu annem kapattı.Merak ettim.
![]()