Eğer yarın düşerse bence o zaman en güzel cvp verilmiş olur fanlara1.sbt resmi şirket değil 2.si anlıkları ile sonuçları uymuyor bir türlü anca dayanak olur antilere bu anlıklar
Eğer yarın düşerse bence o zaman en güzel cvp verilmiş olur fanlara1.sbt resmi şirket değil 2.si anlıkları ile sonuçları uymuyor bir türlü anca dayanak olur antilere bu anlıklar
düşmesi sorun değil sbt anlıklarındaki gibi 7 lerde kalacak mı bakalımEğer yarın düşerse bence o zaman en güzel cvp verilmiş olur fanlara
Daha yeni girmişti.my reklam 22.31
düşmesi sorun değil sbt anlıklarındaki gibi 7 lerde kalacak mı bakalım
7 lere düşer diyen yok ki, ama düşüş söz konusu olur hissedilcek kadarmy reklam 22.31
düşmesi sorun değil sbt anlıklarındaki gibi 7 lerde kalacak mı bakalım
eee totoş star işte o değil de o ne reklamıydıDaha yeni girmişti.
bekleyip görelim7 lere düşer diyen yok ki, ama düşüş söz konusu olur hissedilcek kadar
En son Amerika diyordu annem kapattı. Merak ettim.eee totoş star işte o değil de o ne reklamıydı
bekleyip görelim
emre my ı izliyormusun ya eylülde starda reklamını gördünmü başını kaçırdım ..eee totoş star işte o değil de o ne reklamıydı
bekleyip görelim
ne olduğu belli dğeilemre my ı izliyormusun ya eylülde starda reklamını gördünmü başını kaçırdım ..
Acun ve my gidiyor .O yuzden eylule simsiden hazirlaniyorlar ve simdiden izleyicide bir etki yaratmak istiyorlar.Acaba hangi dizileri Star aldi ?star ne yaptı öyle a dostlar
eylüle hazırmısınız dedi eylülde bir şeyler yapacak zaar
bneydi acepEn son Amerika diyordu annem kapattı. Merak ettim.
aynen ya acaba acunun yerine birşeyler mi yapacakEn son Amerika diyordu annem kapattı. Merak ettim.