tamam tns de6 alsın yine de bişi değil geçen hafta maç kç aldı 10Sbt ile Tns farklı şirketler ne çabuk unuttun kendi söylediğini
Beğendin mi bari?
°°°mobil mesaj°°°
Yarın belli olmaz total de 7 alıp my yi geçebilirtamam tns de6 alsın yine de bişi değil geçen hafta maç kç aldı 10
KSS 150 dk sürmüş @xemrexxx öyle dedi banakardayiya laf alıyorduk karapara rekor kırdı 2 saat 2 dakika diziyi olur ya)))
o dediğin hayal oldu panpa biraz my totalde 11 den 7 nin altına mı düşecek 😱Yarın belli olmaz total de 7 alıp my yi geçebilir
reklamsız diyoruz bizKSS 150 dk sürmüş @xemrexxx öyle dedi bana
6 mı çok uçtun hacı ya 5 38 gördü en fazla o da 1 kere beşi geçti 3 4 anlık 3 küsür aldı yarın 5 alır o da en fazla 4 küsür alır yarın kpatamam tns de6 alsın yine de bişi değil geçen hafta maç kç aldı 10
Karadayı 2 saat reklamsız mı gidiyor 😱 @beyazsoy onu mu dedio dediğin hayal oldu panpa biraz my totalde 11 den 7 nin altına mı düşecek 😱
reklamsız diyoruz biz
isyan çıkmasın diye malum forumda fanı çok dizinin6 mı çok uçtun hacı ya 5 38 gördü en fazla o da 1 kere beşi geçti 3 4 anlık 3 küsür aldı yarın 5 alır o da en fazla 4 küsür alır yarın kpa
al birini vur ötekini)) ay yapim kendi rekorunu kırma peşinde)))KSS 150 dk sürmüş @xemrexxx öyle dedi bana
ayyyhhh nasıl anlıyonuz olayı kpa 122 dk reklamsız gitmiş rekor kırdı dedik karadayıyı katan sensinKaradayı 2 saat reklamsız mı gidiyor 😱 @beyazsoy onu mu dedi
fanı çok reyting yokmy ın full reklamını kıl payı geçmiş yine reklamında ne toparlarsa artıkisyan çıkmasın diye malum forumda fanı çok dizinin
Düşecek kardeş ha bu hafta ha diğer hafta ama elbet düşecek ama final bölümünde çok iyi reytingler alır diyorum ben belli olmazo dediğin hayal oldu panpa biraz my totalde 11 den 7 nin altına mı düşecek 😱
reklamsız diyoruz biz
yeni başlayan dizi reklamsiz girmesi Normal karadayinin ilk bölümü böyle uzun sürmüştü. ay yapim bunu hep yapıyor. sinemadan uzun dizi)))Karadayı 2 saat reklamsız mı gidiyor 😱 @beyazsoy onu mu dedi