Sen de Favori Üyesin, çoğunluktasınız kendinizi küçük görmeyin.Ama o bir admin
Sen de Favori Üyesin, çoğunluktasınız kendinizi küçük görmeyin.Ama o bir admin
bu yeni güncelleme olduktan sonra morzilla tarayıcısından konuya cevap yazılmıyor fotondakı gibi oluyor google chromeden giriş yapmak zorunda kaldım bu tarayıcıda sorun yok morzillada var
bu yeni güncelleme morzilladan olmuyor konuya cevap yazamıyorum chromeden girmek zorunda kaldım morzilla kullanıyordum genelde o sorunu giderirseniz iyi olucak
bu yeni güncelleme olduktan sonra morzilla tarayıcısından konuya cevap yazılmıyor fotondakı gibi oluyor google chromeden giriş yapmak zorunda kaldım bu tarayıcıda sorun yok morzillada var
Bende de yoktu, yeniledim geldi. Ctrl+F5 yap istersen.
bu yeni güncelleme morzilladan olmuyor konuya cevap yazamıyorum chromeden girmek zorunda kaldım morzilla kullanıyordum genelde o sorunu giderirseniz iyi olucak
benimkide geçti bir sorun vardı galiba güncellemeyle alakalı düzelmiş gibi görünüyor 😉😉Benimki Chrome'du ama yine de sorun oldu. Şimdi geçti ama.
şimdi düzeldi bende deBende de yoktu, yeniledim geldi. Ctrl+F5 yap istersen.
Ben Mozilla kullanıyorum sorun yok.
Ctrl + F5 yaptığında düzelmiyor mu?
Geri gelecek.Konu açarken kelimeleri görebiliyorduk ne güzel gitmiş.
HayirCtrl + F5 yaptığında düzelmiyor mu?
Geri gelecek.
Muhtemelen bugün bir güncelleme daha olacak, o zaman düzelir belki. Kendi kendine de düzelebilir. Başka kişiler de vardı aynı şikayette bulunan ama onların düzeldi.
süpermiş bu