Forum Sürümü XenForo 1.3'e Güncellendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu yeni güncelleme morzilladan olmuyor konuya cevap yazamıyorum chromeden girmek zorunda kaldım morzilla kullanıyordum genelde o sorunu giderirseniz iyi olucak :bhr::bhr:

Burası sadece ben de mi yok, yoksa yenilik mi? :( @OzaN

bu yeni güncelleme olduktan sonra morzilla tarayıcısından konuya cevap yazılmıyor fotondakı gibi oluyor google chromeden giriş yapmak zorunda kaldım bu tarayıcıda sorun yok morzillada var :bhr::bhr:

bu yeni güncelleme morzilladan olmuyor konuya cevap yazamıyorum chromeden girmek zorunda kaldım morzilla kullanıyordum genelde o sorunu giderirseniz iyi olucak :bhr::bhr:

bu yeni güncelleme olduktan sonra morzilla tarayıcısından konuya cevap yazılmıyor fotondakı gibi oluyor google chromeden giriş yapmak zorunda kaldım bu tarayıcıda sorun yok morzillada var :bhr::bhr:

Benimki Chrome'du ama yine de sorun oldu. :D Şimdi geçti ama. :D

Benimki Chrome'du ama yine de sorun oldu. :D Şimdi geçti ama. :D
benimkide geçti bir sorun vardı galiba güncellemeyle alakalı düzelmiş gibi görünüyor 😉😉

Bende de yoktu, yeniledim geldi. :) Ctrl+F5 yap istersen.

Ben Mozilla kullanıyorum sorun yok. :)
şimdi düzeldi bende de :D

şu foruma birde dantel asabilseydik :F bannerin diğer ucuna dantel fotolarından yakıştırma falan ayy çok cici olurdu forum :bhr::bhr::bhr:

Profil mesajlarında yapılan mentionlar konu mesajlarında olduğu gibi renkli ve üye profil sayfasına yönlendirilmeli oldu. :)

Konu açarken kelimeleri görebiliyorduk ne güzel gitmiş. :(

İnşallah güncelleme veritabanındaki sorunları çözer ne diyelim :) Ben bir coder olarak Xenforo'ya başından beri hiç güvenmiyorum.