Xemrexxx'in Not Defteri

Kurt Seyit Salı'nın Medcezir'i olur.
Kara Para Aşk ise Çarşamba'nın gelen tüm dizileri gibi başlar ve gider.:D
Yaz Kurt Seyid & Şura ABD'nin yeni Dontown Abbey'i olacak :A (yaz oooluuummm:bağır:)
Yaz. Cennet Mahallesi başlayınca fırtınalar koparacak. Kurt Seyit 7 Reytingden yukarı alamayacak. :)
shura salıyı sallar
kpa çarşambayı çarşafa dolar :)

benim sözlerimide kaydet aynen dediğim çıkacak :)
fikirler aynı mı hala :F

Produksiyon olarak evet :X Abbey'i izlemedim ama onda da senaryo yok demiştin :F Ama 2'sinin de produksiyonlari aynı gibi fragmanlararı bile izlediğinde görürsün:A
downtın abbey de o profesyonellik vardı senede 8 bölüm sıkıcı olsa da verilen özen izllettiriyordu kss reytingi düşük giderse kalite boşverilip reyting artrmakiçin hamleler gelebilir:A

downtın abbey de o profesyonellik vardı senede 8 bölüm sıkıcı olsa da verilen özen izllettiriyordu kss reytingi düşük giderse kalite boşverilip reyting artrmakiçin hamleler gelebilir:A
Ece'den senaryo olarak bişey beklemiyorum zaten hep diyorum:X Medcezir gibi olursa şaşmam. Medcezir şu an senaryo olarak en boş dizi ama izlettiriyor kendini. Bu dizinin bu produksiyonla Ece'ye bırakılması ne kadar doğru?? Ben bakmadım senaristler kimler? Melek'te varmıydı ilk bölümde?

Ece'den senaryo olarak bişey beklemiyorum zaten hep diyorum:X Medcezir gibi olursa şaşmam. Medcezir şu an senaryo olarak en boş dizi ama izlettiriyor kendini. Bu dizinin bu produksiyonla Ece'ye bırakılması ne kadar doğru?? Ben bakmadım senaristler kimler? Melek'te varmıydı ilk bölümde?
ilk 6 bölüm ortak bir çalışma :X

Hadi ben de tahminde bulunayım.

Kara Para Aşk ilk bölümüyle iki grubun en az birinde Muhteşem Yüzyıl'ı geçecek :)

Yaz. Cennet Mahallesi başlayınca fırtınalar koparacak. Kurt Seyit 7 Reytingden yukarı alamayacak. :)
Kurt Seyit Salı'nın Medcezir'i olur.
Kara Para Aşk ise Çarşamba'nın gelen tüm dizileri gibi başlar ve gider.:D
Benden de yaz, bükükler tutlayacak. Anlıklarda 6'yı hiç göremeyecek. :D
Hadi ben de tahminde bulunayım.

Kara Para Aşk ilk bölümüyle iki grubun en az birinde Muhteşem Yüzyıl'ı geçecek :)
hala aynı fikirde misni?

Görücez
total MY 10+ KPA 7+
AB MY 10+ KPA 9+
(uçuyormuyum yoksa Allah mı söyletiyor @sürgünüm :F)

@Forumdash
@mrt-06 total tuttu ab tutmamış dizi 9-10 aldı:X
@sokak sanati beklemede
@yakup09 beklemede
@batuhankaralar tutmadı
@sürgünüm yarısı tuttu

vadi yen isezonda yine 15-16 ları çok rahat alacak sakin olalım :) hatta iddaalıyım 20 reytingi görecez yeni sezonda bunu yazın bi kenara

yazdım @takas 21 mayıs 2014