10 Mart 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

X Factor daha fazla oran hakediyor bence..

Karadayıya tebrikler zirveyi almış...

Survivor düşmüş nedense...

X-factor silinmiş bitmiş...

Ne diyorsun bu konuda bişey demeye bile gerek yok ilk 100 e girmiş nihayet...

Her Sevda Bir Vedasız gün :( Allah bildiği gibi yapsın Show

aga reytingleri görünce güzel bi güldüm dün o kadar coştun BOŞLUKÇU karadayı geçmiş ne iş :F:F:F
Bu arkadaş Karadayı'yı izlemiyor yazdığı 10 mesajdan 9'u Karadayı ile ilgili.bak takip et aynı kişiler bu akşam da Kaçak'a saldıracaklar.Perşembe Kurtlar Vadisi'ne saldırıyorlar.(biz kimsenin dizisi hakkında yorum yapmıyoruz)
Reyting şöyle böyle diye yorum yapıp hava atacak değilim.

Karadayı'da ölüm varmış bence diyorum ne oldu böyle.:kiki: @yakup09
ne ölümü be sıradan bi karakter sadece reytingleri de düşmesine rağmen zirveyi aldı bu hafta :)
illa bi kulp uyduracaksınız demi

Bu arkadaş Karadayı'yı izlemiyor yazdığı 10 mesajdan 9'u Karadayı ile ilgili.bak takip et aynı kişiler bu akşam da Kaçak'a saldıracaklar.Perşembe Kurtlar Vadisi'ne saldırıyorlar.(biz kimsenin dizisi hakkında yorum yapmıyoruz)
Reyting şöyle böyle diye yorum yapıp hava atacak değilim.
dün o kadar coştu ki dedim heralde survivor 20 reyting falan alacak :kiki:

ne ölümü be sıradan bi karakter sadece reytingleri de düşmesine rağmen zirveyi aldı bu hafta :)

Feride'nin kardeşi ölmüş daha ne.:F
Feride mıy mıy ağlamıştır al sana reyting.:kiki:

eee ölüm var ölüm var şimdi :A ölüden sonra yapılan oyunculuk önemli olan yorumlardan anladığı kadarıyla bir bergüzarın oyunculuğu beğenilmiş o da anca diziyi ab yapabilmiş :)
Ölüm ölümdür türk izleyicisi için. :) anında yelkenler suya iner, reytingler sıçrar:F

Survivor hakkında tek eleştirim yok benim,kimse gösteremez.Ben izlemediğim programlar hakkında yorum yapmıyorum.

Karadayı hem total hem A\B`de 1. olmuş.Tebrikler.
Survivor düşüş yaşamış.Bence ilerleyen haftalar daha da düşebilir.
Madagaskar 2 iyi gitmiş.
Beni böyle sev A\B`de daha iyi gitmiş.
X Factor A\B`de bile 3`ü geçememiş.Yakında final yapar.

3 mesaj içinde totoş desterenin mesajının farkını bulun 3 kardayı izleyicisi 1 objektif yorum :F

ne taktınız siz de ekşiye iğer yerlere göre daha objektif olduğu için paylaştım oradan yorumları :F @sürgünüm @destere ve @yakup09 da katıldılar zaten senaryonun kötü olduğuna

reytinge gelince hem survivor hem karadayı düşmüş totalde :) acunun programının kaç reyting aldığu umrumda değil hiçbirini izlemiyorum zaten artık @Forumdash
Dünkü bölümde Ekşi Sözlük'ten alıntı yapmana kızmadım.Kızsam zaten anında sert tepki göterirdim.Hatta eleştirilere katıldığımı ve kendi eleştirilerimide gösterdim sana..

Problem şurda Tamam Karadayı'nın bu bölümü gereksizdi dizi uzatılmak için yapılmış ama sen iyi bölümleri her bölümüde eleştiriyorsun yani samimiyet yok.:)

feridenin ağlamasıyla reyting gelmez aksine düşer zaten her bölüm ağlıyor o

Nasıl düşer.Bir olay vardır diye bakan kaç kişidir bir bilsen sırf ğladığını gördükleri için.:D

Acun oldukça bergüzar gözlerini kaybeder :F

@sokak sanati bu zamanda reyting istiyosan ya ölümlere sarılcan her bölüm ya da hükümete gazeller yazıcan :kiki: :kiki:

Muhtemelen kaybedecek zaten heberde öyle yazıyordu Hakime hanımın göz yaşı dinmiyor diye.:kiki:
Ay yapım iyi bilir zaten bu takdikleri.:F

Dünkü bölümde Ekşi Sözlük'ten alıntı yapmana kızmadım.Kızsam zaten anında sert tepki göterirdim.Hatta eleştirilere katıldığımı ve kendi eleştirilerimide gösterdim sana..

Problem şurda Tamam Karadayı'nın bu bölümü gereksizdi dizi uzatılmak için yapılmış ama sen iyi bölümlerinide her bölümüde eleştiriyorsun yani samimiyet yok.:)
her bölüm abartı oldu biraz :F

ancak senaryosunda iiyi-kaliteli bir yan kalmamış sürekli aynı olay oluyormuş zaten forumda da bundan şikayetçi olanlar var :) sema-eylem ikilisinin kalemini iyi biliyorum o yüzden gelen eleştiriler bence haklı