Kurtlar Vadisi Pusu 218.Bölüm Fragmanı

bu lafı size söylemek istemem ama hasta vadici olarak söylemek istiyorum beğenen izlesin zorla değil dizi burda tv orda valla sıkıldım artık
ne yaparlarsa yapsınlar benim vadi sevgim 1 gram azalmaz Allah ömür verirse ve dizide devam ederse sonuna kadar gözümü kırpmadan izlerim gerisi de ben ilgilendirmiyor
Hükümet aleyhine yayın yapsa izleyeceğinizi sanmıyorum.Birbirimizi kandırmaya gerek yok.

Bu şuna benziyor iktidarı eleştiren gazete alıyormusun almıyormusun?

bu lafı size söylemek istemem ama hasta vadici olarak söylemek istiyorum beğenen izlesin zorla değil dizi burda tv orda valla sıkıldım artık
ne yaparlarsa yapsınlar benim vadi sevgim 1 gram azalmaz Allah ömür verirse ve dizide devam ederse sonuna kadar gözümü kırpmadan izlerim gerisi de ben ilgilendirmiyor

Ben ne olursa olsun vadiyi izlemekten vazgeçmem aga bunu bil. Çünkü tv sektörü ikiye ayrılır; Vadi ve diğerleri..

Hükümet aleyhine yayın yapsa izleyeceğinizi sanmıyorum.Birbirimizi kandırmaya gerek yok.

Bu şuna benziyor iktidarı eleştiren gazete alıyormusun almıyormusun?
aga beni başkalarıyla karıştırma gözünü sevim
kendimle ilgili konuşmayı hiç sevmem ama şunu açık söylim kurtlar vadisini benim kadar sevecek adam fazla yoktur
@batuhankaralar aga sana da söylim benim için kurtlar vadisi ak partiden de hükümettende başbakandan da daha değerlidir ve daha çok seviyorum açık ve net umarım anlatabilmişimdir
siyaset nedir ya 11 yıllık dizimin yanında

aga beni başkalarıyla karıştırma gözünü sevim
kendimle ilgili konuşmayı hiç sevmem ama şunu açık söylim kurtlar vadisini benim kadar sevecek adam fazla yoktur
@batuhankaralar aga sana da söylim benim için kurtlar vadisi ak partiden de hükümettende başbakandan da daha değerlidir ve daha çok seviyorum açık ve net umarım anlatabilmişimdir
siyaset nedir ya 11 yıllık dizimin yanında
Tamam öyle diyorsan hak veriyorum.Kurtlar Vadisi başbakan'ın üstünde diyorsan sorun yok.Bizede saygı duymak düşer.

Tamam öyle diyorsan hak veriyorum.Kurtlar Vadisi başbakan'ın üstünde diyorsan sorun yok.Bizde saygı duymak düşer.
evet benim için öyle diğerlerini bilemem
herşey çıkarlar olamaz ya bu kadar olmamalı
ben daha siyasetin s sini bilmezken bu diziyi izliyor ölen karakteri için ağlıyordum ( çakır )
bi dizi için neler diyo falan diyen olabilir vadi bir diziden çok daha fazlasıdır onu da söylim artık hayatın bir parçasıdır dile kolay 11 yıl

evet benim için öyle diğerlerini bilemem
herşey çıkarlar olamaz ya bu akdar olmamalı
ben daha siyasetin s sini bilmezken bu diziyi izliyor ölen karakteri için ağlıyordum ( çakır )
bi dizi için neler diyo falan diyen olabilir vadi bir diziden çok daha fazlasıdır onu da söylim artık hayatın bir parçasıdır dile kolay 11 yıl
İnan bizim içinde öyle sevabıyla günahıylada sevip izliyoruz 11yıldır tek bir bölümünü bile kaçırmadan (buna askerlikde dahil)

İnan bizim içinde öyle sevabıyla günahıylada sevip izliyoruz 11yıldır tek bir bölümünü bile kaçırmadan (buna askerlikde dahil)
abi herşey çıkar görüş olmamalı insanın sevgisi falan olur ne bilim anlatamıyorum ama anlamışsındır büyük ihtimal

>> Erol Özmen ~ @erolozmen52
YXhpm_7k_normal.jpeg

Aslolan devlettir!!! Klonların ömrü kısadır. CIAMAATçiler bu bölümü kaçırmasınlar. http://t.co/n2xPTalhA9

>> MrTsN ~ @MrTsN1903
Xfm1lUMg_normal.jpeg

Kurtlar Vadisi her hafta cemaate çakıyor, bu saatten sonra vadicimi olalım acaba

GİDEN GİDER KALAN SAHALAR BİZİMDİR KİM NE İSTERSE YAPMAKTA ÖZGÜRDÜR

>> Erol Özmen ~ @erolozmen52
YXhpm_7k_normal.jpeg

Aslolan devlettir!!! Klonların ömrü kısadır. CIAMAATçiler bu bölümü kaçırmasınlar. http://t.co/n2xPTalhA9

>> MrTsN ~ @MrTsN1903
Xfm1lUMg_normal.jpeg

Kurtlar Vadisi her hafta cemaate çakıyor, bu saatten sonra vadicimi olalım acaba
KARDEŞ ANINDA CEVAP YAPIŞTIRMIŞSIN