Kurtlar Vadisi Pusu 218.Bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi tamamen iktidardan yana tavır aldı.Buraya yazıyorum KURTLAR VADİSİ SHOW TV'YE GEÇMEYECEK.
İktidardan yana değil tarafsız ve tüm gerçekleri milyonların önüne seriyoruz evelAllah İnşallah bu iyice artarak devam eder

Polat bir fanatiğin olarak sana derimki siyasetteki bazı kişileri kurtarmak için dizi konunu şekillendirme,seni solcusu sağcısı herkes seviyor..Tırların durdurulması olayı tam fiyasko,seni seviyoruz sayıyoruz..Saygılar...

Valla dediğinde haklı olabilirsin Show'unda Atv'den bir farkı yok gibi Alo fatihler saolsun
Yok artık sami'yi içeri alıyolar tapelerini dinleyecez diyolar demek ki içeri alınanlar reza vs. felan ihtiyarlardandı diyin bari anlaşıldı dizi akp kontrolünde iyi sübliminal yapıyolar.:)

Dizi değil artık siyaset konuşmaya başladık.Yazıklar olsun.

Yok artık sami'yi içeri alıyolar tapelerini dinleyecez diyolar demek ki içeri alınanlar reza vs. felan ihtiyarlardandı diyin bari anlaşıldı dizi akp kontrolünde iyi sübliminal yapıyolar.:)

Dizi değil artık siyaset konuşmaya başladık.Yazıklar olsun.
Aynen diyecek söz yok :(

Vay arkadaş ya normalde 1 fragman 5 mb sürerdi şimdi ki tam tamına 5 katı 25 mb :D

Fragmanı keşke şu müziklerle yapsalarmış bundan çok daha iyi. Videolar Vadi forumunda ki BordoMavi'ye aittir.

Son düzenleme:
yeni baron olan adamı kemal kılıçdaroğlu diyenler var forumlarda onu canlandırıyor diye nekadar gerçek acaba bu (b)(b)(b) @sürgünüm senin bir fikrin vardır kesin 🙂

Fragman orta halli olmuş.Bu arada bazı arkadaşlar da Vadiyi kötülüyor.Vadi her zaman gerçekleri anlatmıştır ve yine gerçekleri anlatıyor.

fragman süper
kurtlar vadisi benim için tüm siyasi partilerden ve siyasetten üstündür bazıları için öyle değil belli ki gerçek vadici burda ortaya çıkar

Vadi gerçekleri anlatmaya son sürat devam edecek

Arkadaş beni bu diziyi bırakma noktasına getirdiler ya. Pes diyorum pes! Faiz lobisi, tır baskını.. Irak'ta başına çuval geçirilen askerlerimizi anlatırken gururla izlediğim dizi şimdi nerelerde?

Kemal Kılıçdaroğlu veya Fethullah Gülen ikisinden biri önümüzdeki haftalardaki bölümde konuştmalarından kim olduğunu anlarız.:)
aga fetullah gülen bence öyle diyolar :D

Arkadaş beni bu diziyi bırakma noktasına getirdiler ya. Pes diyorum pes! Faiz lobisi, tır baskını.. Irak'ta başına çuval geçirilen askerlerimizi anlatırken gururla izlediğim dizi şimdi nerelerde?
yine gurur duymalısın aga dış güçlerin oyununu anlatıyor bu defa da

aga fetullah gülen bence öyle diyolar :D

yine gurur duymalısın aga dış güçlerin oyununu anlatıyor bu defa da
Bencede öyle çünkü paralel yapıyı hedef alıyorlar hedefteki isimde Fethullah Gülen

Edit:Ben hiçbir zaman Fethullah Gülen'i savunmadım.

Fethullah Gülen'i hedef alsınlar problem değil ama şu partiye oy verin demesinler.Çünkü bu diziyi sağcısı solcusu alevisi sünniside izliyor.

Bencede öyle çünkü paralel yapıyı hedef alıyorlar hedefteki isimde Fethullah Gülen

Edit:Ben hiçbir zaman Fethullah Gülen'i savunmadım.

Fethullah Gülen'i hedef alsınlar problem değil ama şu partiye oy verin demesinler.Çünkü bu diziyi sağcısı solcusu alevisi sünniside izliyor.
yav kim öyle diyor aga gündemde ki olayı yansıtıyolar işte

Kalp kırmaya gerek yok siz sevdiğim arkadaşlarımsınız,sizde biraz anlayışlı olun lütfen!
bu lafı size söylemek istemem ama hasta vadici olarak söylemek istiyorum beğenen izlesin zorla değil dizi burda tv orda valla sıkıldım artık
ne yaparlarsa yapsınlar benim vadi sevgim 1 gram azalmaz Allah ömür verirse ve dizide devam ederse sonuna kadar gözümü kırpmadan izlerim gerisi de ben ilgilendirmiyor

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato