İktidardan yana değil tarafsız ve tüm gerçekleri milyonların önüne seriyoruz evelAllah İnşallah bu iyice artarak devam ederKurtlar Vadisi tamamen iktidardan yana tavır aldı.Buraya yazıyorum KURTLAR VADİSİ SHOW TV'YE GEÇMEYECEK.
İktidardan yana değil tarafsız ve tüm gerçekleri milyonların önüne seriyoruz evelAllah İnşallah bu iyice artarak devam ederKurtlar Vadisi tamamen iktidardan yana tavır aldı.Buraya yazıyorum KURTLAR VADİSİ SHOW TV'YE GEÇMEYECEK.
Valla dediğinde haklı olabilirsin Show'unda Atv'den bir farkı yok gibi Alo fatihler saolsunKurtlar Vadisi tamamen iktidardan yana tavır aldı.Buraya yazıyorum KURTLAR VADİSİ SHOW TV'YE GEÇMEYECEK.
Yok artık sami'yi içeri alıyolar tapelerini dinleyecez diyolar demek ki içeri alınanlar reza vs. felan ihtiyarlardandı diyin bari anlaşıldı dizi akp kontrolünde iyi sübliminal yapıyolar.Valla dediğinde haklı olabilirsin Show'unda Atv'den bir farkı yok gibi Alo fatihler saolsun
Aynen diyecek söz yokYok artık sami'yi içeri alıyolar tapelerini dinleyecez diyolar demek ki içeri alınanlar reza vs. felan ihtiyarlardandı diyin bari anlaşıldı dizi akp kontrolünde iyi sübliminal yapıyolar.
Dizi değil artık siyaset konuşmaya başladık.Yazıklar olsun.
Kemal Kılıçdaroğlu veya Fethullah Gülen ikisinden biri önümüzdeki haftalardaki bölümde konuşmalarından kim olduğunu anlarız.yeni baron olan adamı kemal kılıçdaroğlu diyenler var forumlarda onu canlandırıyor diye nekadar gerçek acaba bu@sürgünüm senin bir fikrin vardır kesin 🙂
aga fetullah gülen bence öyle diyolarKemal Kılıçdaroğlu veya Fethullah Gülen ikisinden biri önümüzdeki haftalardaki bölümde konuştmalarından kim olduğunu anlarız.![]()
yine gurur duymalısın aga dış güçlerin oyununu anlatıyor bu defa daArkadaş beni bu diziyi bırakma noktasına getirdiler ya. Pes diyorum pes! Faiz lobisi, tır baskını.. Irak'ta başına çuval geçirilen askerlerimizi anlatırken gururla izlediğim dizi şimdi nerelerde?
Kılıçdaroğlu olamaz. Çünkü Başbakanımız onu maşa bellemiş. Fethullah Gülen de değil tahminimce. Neyse Perşembe öğreniriz.aga fetullah gülen bence öyle diyolar
yine gurur duymalısın aga dış güçlerin oyununu anlatıyor bu defa da
Bencede öyle çünkü paralel yapıyı hedef alıyorlar hedefteki isimde Fethullah Gülenaga fetullah gülen bence öyle diyolar
yine gurur duymalısın aga dış güçlerin oyununu anlatıyor bu defa da
yav kim öyle diyor aga gündemde ki olayı yansıtıyolar işteBencede öyle çünkü paralel yapıyı hedef alıyorlar hedefteki isimde Fethullah Gülen
Edit:Ben hiçbir zaman Fethullah Gülen'i savunmadım.
Fethullah Gülen'i hedef alsınlar problem değil ama şu partiye oy verin demesinler.Çünkü bu diziyi sağcısı solcusu alevisi sünniside izliyor.
Kalp kırmaya gerek yok siz sevdiğim arkadaşlarımsınız,sizde biraz anlayışlı olun lütfen!yav kim öyle diyor aga gündemde ki olayı yansıtıyolar işte
bu lafı size söylemek istemem ama hasta vadici olarak söylemek istiyorum beğenen izlesin zorla değil dizi burda tv orda valla sıkıldım artıkKalp kırmaya gerek yok siz sevdiğim arkadaşlarımsınız,sizde biraz anlayışlı olun lütfen!