En Yakın Arkadaşınızın Aldığı Borcu Geri İstermisiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• Evet

Oy: 4 36.4%
  • Hayır

Oy: 7 63.6%

• Kullanılan toplam oy
    11
50 -100 hadi yine bir derece ama daha fazlası olursa isterim, direkt demesem de gönderme yaparım. :A

valla borç veririm adam kendisi verir zaten ben söylemem hatta verince bile lazımsa sonra verirsin acelesi yok derim halbuki param bitmiştir :kiki:

25 lira verdim geçen ama geri istemem çünkü vereceğini biliyorum. :) Ama en yakın arkadaşım değil. :D

Vermişsem asla isteyemem miktar az da olsa fazla da olsa böyle bir özelliğim var ama zaten arkadaşlarım geri verir.

Borç aldıysam da dediğim gün veririm bu güne kadar paramı ver la diyen de olmadı çok şükür. :)

Şimdi şöyle söyleyeyim 50-100 tl olur istemem ama veririm 500 tl veya misal 1000 tl isterim...ama sıkıla sıkıla yoksa ben isteyecek bir tip değilim..yakın dostum bu mesajı görüyorsa hiç üzerine alınmasın ona yazmadım.. ama sizde biraz insan olun borcunuza sadık kalın :)

ayol benim bu yönden var bir sıkıntım zaten haftalar önceden bir arkadaşıma 300tl verdim borc olarak parayı babamdan alabilseydim geri istemezdim belki ama babam vermedi kendi hesabımda zaten az bir param vardı yinede verdim 300 nerdeyse 1 ay oldu hala geri vermedi annemde başımın etini yiyip duruyor iyilik yapmıcaksın bunlara 😳😳😳

ayol benim bu yönden var bir sıkıntım zaten haftalar önceden bir arkadaşıma 300tl verdim borc olarak parayı babamdan alabilseydim geri istemezdim belki ama babam vermedi kendi hesabımda zaten az bir param vardı yinede verdim 300 nerdeyse 1 ay oldu hala geri vermedi annemde başımın etini yiyip duruyor iyilik yapmıcaksın bunlara 😳😳😳

en iyisi bendede yok dicen... :D yada yüksek mebla vermicen... :D