Acun hem Cumartesi hem Pazar Kanal D'nin önünü kesmek için iki dizisine de yaptığını yapıyor. 😉Survivor reklam 22:09. Böyle berbat reklam düzeni görmedim arkadaş!
3 mü 4 mü oldu şimdiye kadar reklamıdaha 2 3 kere daha çıkar oyun arasında adlar yazılırken bitişinde oooooo
be bitti değil mi...?
ÇD da artar ohb sayesinde ama çd ı 22.45 te başlatabilir kanalMaalesef..
Evet orası öyle ama Acun dün 75 dakika reklamsız gitti mesela bugün çok saçma yerlerde reklama girdi. Dünkü düzen iyiydi. Dün Arka Sokaklar'ın önünü kesmedi. Demek ki Güneşi Beklerken'in ab reytinglerini çok kıskanıyor Acun.Acun hem Cumartesi hem Pazar Kanal D'nin önünü kesmek için iki dizisine de yaptığını yapıyor. 😉
Hep Arka Sokaklar ile Güneşi Beklerken 22.45-23.00 arası reklamsız gidip yüksek alırdı şimdi o da reklamsız gidip önlerini kesmek peşinde. Acun kadar sinsi birisini görmedim.
ÇD da artar ohb sayesinde ama çd ı 22.45 te başlatabilir kanal
Şimdi resmine baktım da yine anımsayamadım pek.😱 yok artık
😱adrianayımı anımsayamadın😱Şimdi resmine baktım da yine anımsayamadım pek.
Bilmiyorum belki de o zamanlar dizi tutkunu değildim bu kadar.😱adrianayımı anımsayamadın😱
dizi ile ne alakası var kikonuyu anlamadım ben sen avatarındakini tanımadım diyince ben adriana dedimBilmiyorum belki de o zamanlar dizi tutkunu değildim bu kadar.
Ben diziyi tanımadım diyorum sen neyden bahsediyorsun.dizi ile ne alakası var kikonuyu anlamadım ben sen avatarındakini tanımadım diyince ben adriana dedim
neyse ben susayım battım iyice😕🙁Ben diziyi tanımadım diyorum sen neyden bahsediyorsun.