FF-Sorgu Odası-Hafta 41-Sorgudaki İsim: XanTier

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@XanTier unuttun galiba? :D

2, 3 mesaj yazdık onu da çok görme. :bağır:

Ben de diyordum Melih'e birsürü soru sorcam, yok adam kayıplara karıştı. :)
aga ben onun ismini görünce çok şaşırdım zaten gel bunu soru yağmuruna tutalım pişman olsun :kiki:

sorgu odası tarihinin en az sayfaya ulaşan konusu olacak kesin diğer zamanlar uçuyodu konu şimdi 2 sayfa zor olmuş :kiki:
Gerekirse biz coştururuz. :D

Ama adamın eli işte gözü... Demin cevap yazıyorum diyordu, başka konuya mesaj attı. :F

En zor sorular bunlar lan Çok zor cevaplamak :D
Gerisi kolay olur. En zoru BHND soruları. İnce eleyip sık dokumak lazım :D

sence iktidar partisi yerel seçimlerde yüzde kaç oy alır?

Forumda bazı üyelerin, özellikle de @takas ın geçen gün git oyununu oyna demesi sana ne anlam ifade ediyor ? :D

@mrt-06 adlı forumumuz editörü, 23 mart'ta sınava girecek tavsiyelerin nelerdir ? (Birde söylede post kasıpta bana 2 mesaj yazınca post kasma demesin)

Sesinin güzel olduğunu düşünüyor musun?

Siyasetle neden bu kadar ilgileniyorsun?

( Sabah Namazından sonra gelince cevaplar verilmiş olur herhalde. :D )

Hoşgeldin odaya. Benim hakkımda ne düşünüyorsun diyerek başlayalım?
Hoşbuldum :)
Pek belli etmediğim ama sevdiğim denen kişiler arasında üst sıralardasın. Akıllı ve zekisin bence. İyi kullanırsan iyi yerlere gelmen kolay, bir yandan da çok zor.
Fazlasıyla olgun; ilerde olaylara farklı gözle bakabilecek -şimdi de var o özelliğin- ve toplumdan, genelden farklı birisi olacağını düşünüyorum. Ama insanlar fark eder mi bilemem...

Hosgeldin Melih :)

Benim hakkimda ne düsünüyorsun?
Hoşbuldum:)
Foruma geldiğinden beri hep iyi anlaştık, tek tük şeyler dışında çok şükür. Genel olarak anlaşabilecek iki insanız zaten. :)
Farkıdasındır, sevdiklerimdensin ve en çok sohbet ettiklerimdensin. İş yerinde de sürekli foruma giriyosun, insan az çalışır :D
Adaletli birisi olduğunu ve moderatör olduğun zaman da en iyi seçim olduğunu yönetim adına düşünmüştüm. Hala da öyle bence. Ama siyasi konulara gelince birdenbire bambaşka bir insan oluyosun, o anlarda tanıyamıyorum bazen seni...

Odaya hosgeldin, benim hakkimda ne dusunuyorsun?
Açık konuşmak gerekirse yaşının adamısın.Normal bir üye, normal bir insansın yani.
Sevdiklerimdensin. Ara ara muhabbet edeyoruz zaten. Vadi'yi izlemen + puan, ah bi de MYci olmasan... :D
Gülşen'de ne buluyosun pek bilmiyorum, o kadar da ahım şahım bir şarkıcı değil bence. :D
Ama zaman zaman gözüme güzel geldiği oluyor.

Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Senin hakkında ne düşünülürki? :D
Her daim sohbetimizin devam edeceiği düşündüğüm ve umduğum birisin. Teknoloji dışında anlaşamadığımız konu pek yok. En sevdiklerimdensin forumda. Ama bazen neci olduğunu çözmekte sorun yaşıyoyorum.
En büyük dertlerimizden olan Türkçeyi de bir nebze hallettiğimizden dolayı mutluyum. :D

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
Hangi tür müzik dinlersin ? Belli başlı dinlediğin sanatçılar var mı ?
Oyun oynaman büyük bir artı benim için ve sohbetimizin başlamasında büyük bir etken. Durum güncellemelirini okumak güzel oluyor ama garip garip yazılar paylaşıyosun. Onu ne düşünerek paylaştığını anlamak çok zor. PEk ortak yönümüz olmamasına rağmen sevdiğim birisisin, hoşsohbet birisisin. :)

Vadiciyim ve Vadi müzikleri dinlerim. Gökhan Kırdar dışında Leyla The Band dinlerim. Hep dizilerimin etkisi altındayım :D

Hoşgeldin odaya,benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
Açıkçası yeni yeni aktifleşen bir üye olduğun için seni hiç taanımıyorum. Bildiğim tek şey Vadici olman :)
Naber? Hayır yani nasılsın? Gerçekten nasılsın?:)
Şu mesajları yazmaya başlayana kadar iyiydim. Zor ve uzun bir iş. Sıkıldım biraz :D
Klasik soruyla hemen giriş yapıyorum konuya.

Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Senin hakkında iyi düşünüyorum. Forumdaki en adam demekten pek çekinmiyorum. Son zamanlarda pek sohbet edemesek hoşsohbet birisin. Bazen beklenmedik zamanlarda, yani senden beklemediğim zamanlarda klişe espriler her halükarda güldürüyor yine de beni :D
Yakamoz-Asi'ye yazdığım gibi, adaletinden sual olunmaz, görevini hak edenlerdensin kesinlikle, ama siyasi konulara gelince sen de bambaşka bir insan oluyosun.
Konun hayırlı olsun.:D

Kendini öz bilgilerle tanıtır mısın.:D
Saol :D
Klişe olarak tanıtırsam;
19 yaşındayım, Üniversite'de okuyorum. Ankara'da yaşıyorum.
Karakterime gelecek olsursak;
aslında buradaki gibi birisi değilim pek. Daha çekingen, hatta aşırı, genelde yorumumu kendime saklayan, utangaç, pısırık bir şeyim :(
Benim hakkımda ne düşünüyorsun :D
En tanımadığım ama sevdiğim kişisin bence. Hiç tanışma fırsatımız olmadı doğru dürüst. Bi' kere sohbet etmiştik Assassin's Creed hakkında :D
Kızlar konusunda görüşlerimiz paralel genelde. Güzel dediğin bence de güzel oluyor :D
Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :D
Foruma geldiğimden beri gördüğüm en faydalı nick değişimini yaşadın. emre5661'miydi neydi, o nedir ya? :D
Genelde hep paralel düşünüyoruz çoğu konuda. Ama uzun zamandır sohbet etmiyoruz. Zeynep Çamcı hayranlığını son zamanlarda eskisi kadar göstermesen de yine de çok güzel ve hak verilebilir bir hayranlık diyorum :love1:
Anormal bir insan değilsin, doğal ve normal bir insansın. Forumda en sevdiklerimdensin :)

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
Senle bir zamanlar aramız pek iyi değildi, seni pek sevmezdim, bilirsin :D Ama bu aralar çok iyi çok şükür. Eski halinden pek eser kalmadı, artık tam sohbet edilecek birisi oldun. Yapın biraz bana benziyor, ama fotoğrafını aklıma getirince korkuyorum. 30 yaşında gibi :D
Diğer türlü ne düşündüğümü bilirsin az çok. Yazmaya üşendim. Şuraya bak iki saattir yazıyorum :D

vayyy ismi görünce çok şaşırdım aga senden beklemezdim cevabı hemen isterim bu hafta bu konudayım o zaman iyi iyi :D

klasik soruyu sorayım hakkımdaki düşüncelerin
ve benim klasik sorum; en sevdiğin yemek :D

daha çok soru soracam sorgu odası burası anlatabiliyorum demi :D
Sonunda son soru :D
Her daim bekliyorum konuma. Ecüğümü cücüğümü öğren bakalım :D

Forumda en sevdiğim isimlerdensin. Seninle Vadi tartışmanın zevki bambaşka. Fazlasıyla doğal, ama çok nadir de olsa biraz yapmacık oluyorsun. Olsun o kadar.
O kadar tanışıyoruz, ama yazacak bir şey bulamıyorum. Bilirsin işte ne düşündüğümü :D
Tartışmaya girmeye meyillisin. Lafını bazen kendine sakla bence.

En sevdiğim yemek de tam olarak değil. Yukarda dediğim gibi;
En sevdiğim yemek diye bir şey tam olarak yok aslında. Etçil bir insanım, etin tadını fazla kapatmayacak ve bozmayacak şekilde soslu kebap türleri favorimdir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy