Niye hatırlattın fark yedik adamdanBu gece anket kapanıyor, herkes oyunu kullansın.
aga diğer konuda durum ne sende gereğini yaparsın demi 16 ay sonra ankete girdik yap bi güzellik zaten bu ilk ve son oylamaya girişim olacak daha şimdiden mart ayı ceza puanımı doldurdumGörevim. 😛
Gece 3'den sonra belli olacak.aga diğer konuda durum ne sende gereğini yaparsın demi 16 ay sonra ankete girdik yap bi güzellik zaten bu ilk ve son oylamaya girişim olacak daha şimdiden mart ayı ceza puanımı doldurdum
aga yap bi güzellik sana görülmeyeni görmeyi öğrettilerGece 3'den sonra belli olacak.
Şuan ben bile göremiyorum oylama sonucunu.
İmkansız bütün oyları sen topladın bana oy kalmadı valla. Hoş burada olan oylama beni pek ilgilendirmiyor, oylamanın neye göre yapıldığını bile bilmiyor çoğu kişi o yüzden kazansam da kaybetsem de sıkıntı yok.Belki sen kazanırsın belli olmaz. 😉
Zamanı gelince görücez işte, senin adaylığın kazanmaya eşittir.aga yap bi güzellik sana görülmeyeni görmeyi öğrettiler
rakibini teselli etme cümlesi nereye kazanıyo aga fark atmışsın görmüyon muBelki sen kazanırsın belli olmaz. 😉
Kalmıştır belki.İmkansız bütün oyları sen topladın bana oy kalmadı valla. Hoş burada olan oylama beni pek ilgilendirmiyor, oylamanın neye göre yapıldığını bile bilmiyor çoğu kişi o yüzden kazansam da kaybetsem de sıkıntı yok.
aga şu ceza şartını kaldırın ya bende yarışın içinde olmak istiyorum kazanmak veya kaybetmek değil kendimi forumun dışında sanıyorum artık hiçbişeye giremiyorum adminde değilim zatenZamanı gelince görücez işte, senin adaylığın kazanmaya eşittir.
Kalmıştır belki. [/QUOTE
10 oy bile alamamışımdır en fazla taş çatlasın 8