kpa konusunda değilmiyiz napalım konu dışıan çıkıp berene,kıvaca falan mı yorum yapalımTuba'ma laf etme melun![]()
kpa konusunda değilmiyiz napalım konu dışıan çıkıp berene,kıvaca falan mı yorum yapalımTuba'ma laf etme melun![]()
boş güzellik transfer etmiyi menocuğum merve boluğur orta seviye oyuncu,berrak kötüydü son 3-4 bölümdür iyi oynadı ve öldü bir pelin karahan var kötü olanayrıca kötü oyuncu olup başrol olmak var kötü oyuncu olup yardımcı başrol ya da herhangi bir karakter olmak var
silebilirben zaten karşılaştırmıyorum kimseyi herkesin reytingte de oyunculukta da ederi bellii somu delillerle
![]()
cansu dere konuk oldu zaten işlevi belliydi süloyu baştan çıakrmak onun için de yeterli malzeme vardı onda kimse oyunculuk beklemiyorduneyi anlatmaya çalışıyorsun ??
yani başrolu yanrolu geçeceksin diziye girip çıkan afeti devranlar sadece reyting içindirbir cansu dere bir deniz çakır bunlar sadece oyunculuk içinmi seçildi pelinde ise iki türlü hata var ne oyuncu ne de güzel boşa kadroya dahil olmuş ördeklerden
nurbanu hem oyunculuğuyla hemde güzelliğiyle mükemmel orda laf arasında vasat diyip çamur atma kıza)
cansu dere konuk oldu zaten işlevi belliydi süloyu baştan çıakrmak onun için de yeterli malzeme vardı onda kimse oyunculuk beklemiyordudeniz çakır rolün altında rahatlıkla kalkabilecek bir isimdi seçildi gayet normal my de uyduruk isimlere önemli roller verilmez dizilerin real madrididir my girmek kolay değil
![]()
bnm kriterim rol dizide karakterleri sıralasan ilk 10 a girmeyecek birini fazla düşünmüyorumsenin değerlendirmenle gerçekler uymuyor birbirine)
bir yasemin allenin diziye dahil olacak olmasını nerenle açıklayacaksın) yaseminin 4 katı yetenekte 100 oyuncu bulunur
![]()
bnm kriterim rol dizide karakterleri sıralasan ilk 10 a girmeyecek birini fazla düşünmüyorum
yasemin allen e bir merve boluğur ya davahide gördüm gibi ro lyazmayacaklar
önceki mesajda ne dedim izilerin real madridi real madrid in de arada şov yapmak için ihtiyacı olmayan futbolcuyu aldığı oluyor aynı hesap
@FF Yönetim konuya gelsin![]()
😱 totoşa bak sen nasıl da asena hareketiyle sıyırmaya çalışıyor 😱
Yapta kışkırtma beni sağlam değil felan yazıyosunkpa konusunda değilmiyiz napalım konu dışıan çıkıp berene,kıvaca falan mı yorum yapalım)))
ben demiyorum reytingler ve ödüller diyorYapta kışkırtma beni sağlam değil felan yazıyosun![]()
hahahahah bununla benim ne alakam var niye benim kadar taş düşüyo emrenin başına😱 totoşa bak sen nasıl da asena hareketiyle sıyırmaya çalışıyor 😱
İntikam'da aynı şey vardı şimdi biz onadamı öyle diyekben demiyorum reytingler ve ödüller diyor
hahahahah bununla benim ne alakam var niye benim kadar taş düşüyo emrenin başına![]()
intikam 44 bölüm sürdü ilk 25 bölüm iyi gittiİntikam'da aynı şey vardı şimdi biz onadamı öyle diyek![]()
bence de niye sen düşüyon ki daha zayıf birileri düşsün mesela sıfır beden manken olur angelina jolie olur ne bileyimhahahahah bununla benim ne alakam var niye benim kadar taş düşüyo emrenin başına![]()
Ab'de geçti sonradan tepe taklak olduintikam 44 bölüm sürdü ilk 25 bölüm iyi gittivadiyi grçmiş bir diziye ne diyeceksin ki zaten ayrıcs konumuz kpa ve başrolleri
bence de niye sen düşüyon ki daha zayıf birileri düşsün mesela sıfır beden manken olur angelina jolie olur ne bileyim![]()
aaa @xemrexxx neden nefret edeyim cnm belki ben başkasından ediyorumdur tahmin edersen eğeremreden nefret ediyorsun ya, bari emre çarpılırken sende bir el at dedim)
aaaa çok ayıpp ben seni savunuyorum burda şimdi @destere ye hak verdim işteeintikam 44 bölüm sürdü ilk 25 bölüm iyi gittivadiyi grçmiş bir diziye ne diyeceksin ki zaten
ayrıcs konumuz kpa ve başrolleri
bence de niye sen düşüyon ki daha zayıf birileri düşsün mesela sıfır beden manken olur angelina jolie olur ne bileyim![]()
20 dakikada 1'inci oldu ona bakarsın şimdisonuçta geçti mi geçti olay bitmiştir konu dışına daha fazla çıkmayalım
😱