Teşekkür ederim. Ya ben sana oy kullanamadım ama finale çıkarsan oyumu sana vereceğim. 😉 Çıkamazsan da öteki ay sözüm olsun.
Teşekkür ederim. Ya ben sana oy kullanamadım ama finale çıkarsan oyumu sana vereceğim. 😉 Çıkamazsan da öteki ay sözüm olsun.
yok şaka yapıyorum cnm isteyen istediğine versin tabikiTeşekkür ederim. Ya ben sana oy kullanamadım ama finale çıkarsan oyumu sana vereceğim. 😉 Çıkamazsan da öteki ay sözüm olsun.
Biliyorum ama kötü hissettim kendimi. Ayrıca hak ettiğini düşünüyorum çünkü çok iyi çıkış yakaladın. 😉yok şaka yapıyorum cnm isteyen istediğine versin tabiki
vışşhh rüşvete bak
hahah oy verenlere börek açıcamvışşhh rüşvete bak
Kullandım çoktan. Ama kime verdiğimi unuttum valla.@mrt-06 oyunu kullandın mı bakayım çok sessiz gördüm seni.
Sessiz ve derinden ilerliyorsun güzel taktik.Kullandım çoktan. Ama kime verdiğimi unuttum valla.
Taktik değil yahu. Iyi o zaman yazayım eksik kalmasın.Sessiz ve derinden ilerliyorsun güzel taktik.
Takılıyoruz sadece. Totallerle uğraşmayı severim. Bkz @denizz19.Taktik değil yahu. Iyi o zaman yazayım eksik kalmasın.
Oylarımı kullandım.
Biliyorum.
Bu ay zor gibi duruyor ama belli de olmaz.. Ayın Favori Editörü ünvanı çok güzel duruyordu bende devretmek zor olacak kaybedersem.Biliyorum.
InşAllah.. Sen zaten geçen ay olmuştun.
Bu ay zor gibi duruyor ama belli de olmaz.. Ayın Favori Editörü ünvanı çok güzel duruyordu bende devretmek zor olacak kaybedersem.
Finale çıkamayacağım gibi bu gidişle. Zaten her türlü bir totale devredeceğim Atacan alabilir.Ben devrettim sorun olmaz birak Atacan olsun
Mahçup ettin beni Emre.. Ben sana oy atmamıştım.
Mahçup olacak bir şey yok sadece bana oy atanlara oy atacak değilim yaMahçup ettin beni Emre.. Ben sana oy atmamıştım.
Teşekkürler.