xBUGRAx
Süper Emekli
reytinglerde görücez boşluğu
daha az boşulktur en azından56 vs 59'u kast ediyorsan pazartesi bosluk ise carsamba da aynisidir
tüm anti myciler diyelim tek tek herkes isim vermesin
daha az boşulktur en azından
Büyük bi gururlar ismimi veriyorumtüm anti myciler diyelim tek tek herkes isim vermesin
ben sıralamaya koyuyorum en çok reytingin olduğu 2 gün dolu en az reyting olan 2 gün boş ortadaki 3 gün idare eder2-3 reyting icin "bosluk" diyorsan vay halimize emrecan
normaldir ::::: my 4 yıldır geçilmediği içinBüyük bi gururlar ismimi veriyorum
halkın kahramanları belli küçük ağa,hürrem sultan ve rıza baba bu 3 ü farklı günlerde kalmalıBir çarşambaya arka sokaklar gelsin
My düşer
Xemrexxx
kurtlar Vadisi 11 senedinde 16 reyting alıyor kafa buluyon my 4. sezonunda iki ölümle onu geçti destan yaziyon)))can cekişiyormuymuşkuş yav arkadaş 4.sezonundaki dizi iki grupta da 10 alsa öpüp başına koysun
Fazla büyük konuşmayalım.ben sıralamaya koyuyorum en çok reytingin olduğu 2 gün dolu en az reyting olan 2 gün boş ortadaki 3 gün idare eder
normaldir ::::: my 4 yıldır geçilmediği için
her dizi bir değil panpa ))))) kaliteli iş yapmak zor )))kurtlar Vadisi 11 senedinde 16 reyting alıyor kafa buluyon my 4. sezonunda iki ölümle onu geçti destan yaziyon)))
125 bölümde total 3 ab 1 kere geçilmiş başka bir dizi yok böyle kaldı 10-12 bölüm geçilse de bişi olmazFazla büyük konuşmayalım.
nedenhalkın kahramanları belli küçük ağa,hürrem sultan ve rıza baba bu 3 ü farklı günlerde kalmalı