Önceden de O ses vardiSalı'yı tebrik ederim. Pazartesi en boş gün olarak duruyor ama Survivor doldurdu artık günü. Pazar boş gündü değil mi? @xemrexxx.![]()
fark-ı recep ivedikShow salı günü Star`ı geçmiş 😱 nasıl oluyor çok merak ettim![]()
o ses 12 mi alıyordu totaldeÖnceden de O ses vardiGene boş diyordunuz
![]()
küçük osman farkıSalı açık ara ençok tv izlenen gün.(sosyologların buna bi açıklaması olmalı)![]()
Sonuçta malzeme aynı. Acun.survivor doldurdu pazarı![]()
Ben Pazartesi'ye boş demiyorum ki değil bence yoksa Kanal D niye tutturamasın bir türlü?Önceden de O ses vardiGene boş diyordunuz
![]()
şmidi bir ebru-hülya ile serenay ve o zenci manken bir değilSonuçta malzeme aynı. Acun.![]()
Eskiden de salı günleri çok tv izleniyordu(Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi kastedmiyorum orda da Küçük Osman var) Binbir Gece mesela.fark-ı recep ivedik
o ses 12 mi alıyordu totalde
küçük osman farkı![]()
Sonuçta Pazar artık hiçbir yapım tutmaz. Senin tezi çökertti Survivor hatunları.şmidi bir ebru-hülya ile serenay ve o zenci manken bir değilzaten kimse macunun hatırna izlemez
![]()
Almiyörmüydü??? Bugun yarın 2 reyting düşünce pazartesi boşaldı denileceko ses 12 mi alıyordu totalde![]()
her gün çok tv izlenebilirEskiden de salı günleri çok tv izleniyordu(Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi kastedmiyorum orda da Küçük Osman var) Binbir Gece mesela.![]()
valla zirvedeki yapımla dol gün-boş gün yapanlaracevap geldi reytinglerleAlmiyörmüydü??? Bugun yarın 2 reyting düşünce pazartesi boşaldı denilecek![]()
ne alakası varSonuçta Pazar artık hiçbir yapım tutmaz. Senin tezi çökertti Survivor hatunları.![]()
Pazartesi sendromunu unutmamak lazım 15 sene okul okudum.pazartesileri okula gidesim gelmezdi.her gün çok tv izlenebilirzerda-kv-bir ist.masalı üçü de +12 alırdı bir zamanlar
fgsn-vadi 15-16 alırdı özetleri 7-8
pazartesileri acun-ezel-türk malı topluca 10+aldıkları oldu as da vardı üstüne özetleri
valla zirvedeki yapımla dol gün-boş gün yapanlaracevap geldi reytinglerleneyse bu hafta konuyu 20:00-01:00 olarak genişeleticem fox a çok haksızlık oluyor
@xBUGRAx
ne alakası varher gün yapım tutabbilir
![]()
Zor bu saatten sonra kpa ve kss'yi saymazsak. Bakalım Bükük Boyunlar ne yapacak?her gün çok tv izlenebilirzerda-kv-bir ist.masalı üçü de +12 alırdı bir zamanlar
fgsn-vadi 15-16 alırdı özetleri 7-8
pazartesileri acun-ezel-türk malı topluca 10+aldıkları oldu as da vardı üstüne özetleri
valla zirvedeki yapımla dol gün-boş gün yapanlaracevap geldi reytinglerleneyse bu hafta konuyu 20:00-01:00 olarak genişeleticem fox a çok haksızlık oluyor
@xBUGRAx
ne alakası varher gün yapım tutabbilir
![]()
belli olma zkimderdi Küçük Ağa ile tıfıl gelin ekranın kralı olacakZor bu saatten sonra kpa ve kss'yi saymazsak. Bakalım Bükük Boyunlar ne yapacak?![]()
belli olma (zkimderdi) Küçük Ağa ile tıfıl gelin ekranın kralı olacak![]()
bence mantıklı 15 yaş altı tv ye yükleniyor cuma-cumartesi-pazarsenin hesapla cumartesi pazar hafta içini geçmiş) külliyen yalan
))))))
bence mantıklı 15 yaş altı tv ye yükleniyor cuma-cumartesi-pazar![]()
derviş ifikri neyse zikri de odursenin deyiminle söyleyeyim)) çok da zkimderdi
))
derviş ifikri neyse zikri de oduruydu sanırsam
![]()
senin zikirle ne işin olursen yazdığın cümlenin içine et sonra tüm kabahati dervişe postalavarmı öyle aradan sıyrılmak senin sözleri tekrarladım sadece
)
senin zikirle ne işin olur![]()
ona ne şüphe 24 saatin 6 saati onunla geçiyordur seninniyeki ? Küçük Ağa gibi sıkılınca oynıuyorum bazen))