Benim aklımdaki isim Sıla değil kazanacak dediğim kişi başka.
Yok canım herkes oy verirken ses olsa Sıla'ya verirdik dedi de ondan diyorum
insanın aklına gelmeyen şey başına gelirmiş birde bakmışsın sıla kazanmış
Benim aklımdaki isim Sıla değil kazanacak dediğim kişi başka.
Yok canım herkes oy verirken ses olsa Sıla'ya verirdik dedi de ondan diyorum
Kazanırsa hakkıdır ne diyelim. Ama oylamanın tarafsız olacağının garantisini verebilirim.insanın aklına gelmeyen şey başına gelirmiş birde bakmışsın sıla kazanmış
Kazanırsa hakkıdır ne diyelim. Ama oylamanın tarafsız olacağının garantisini verebilirim.
Bakarız sen merak etme. 😉söylemene gerek yok zaten tarafsız olacağına eminim ..
yalnız şu gruplara ayırırken ilk turlarda iyileri karşılaştırma orda problem oluyor
Teşekkürler bildirdiğin için. Eklemedim sanıp sonda ekleme yaptım hatta şaşırmıştım nasıl gözden kaçırdım diye aslında eklemediğimi değil eklediğimi gözden kaçırmışım.Bekliyoruz. Berkay - İzmirli iki kere yazılmış. @OzaN
Bu sefer baskı kuramaz üzerinizde oyunuzu özgür iradenizle kullanın.tüm oylarım sıla ya denizin gelecek mesajalrına karşı önlemi baştan alıyorum @denizz19
153 ten nasıl düşüecek sayıBu sefer baskı kuramaz üzerinizde oyunuzu özgür iradenizle kullanın.
Henüz kesin değil fakat büyük ihtimal 10 grup olur ilk etapta. 153 -> 80 -> 48 -> 24 -> 8 - > 4 - > 2 -> 1 şeklinde olabilir.153 ten nasıl düşüecek sayı
Yok yok hür iradenle seçebilirsin istediğin sanatçıyı tarafsız şekilde.tüm oylarım sıla ya denizin gelecek mesajalrına karşı önlemi baştan alıyorum @denizz19
😱 başına ne düştüYok yok hür iradenle seçebilirsin istediğin sanatçıyı tarafsız şekilde.
Doğru kararı vereceğinden eminim.😱 başına ne düştü
kraliçe hande dir gerisi boştur benim içinDoğru kararı vereceğinden eminim.
Doğru kararı vereceğinden eminim.😱 başına ne düştü
Saygı duyarım.kraliçe hande dir gerisi boştur benim için