Karadayı 61.Bölüm Fragmanı

Fragman gerçekten çok iyi diziyi izlemiyorum ama müzikleri çok güzel özellikle o ıslık sesi beni bitiriyor.O da Toygar Işıklı farkı:D

Fragman iyi yine :D
İlknur vuruluyor, Turgut ölmez cünkü Orhan dayak yemis.

Yalnız Feride yok fragmanda...

Aynen, ben de ne eksik diye ariyorum fragmanda :D Ask mesk yok :D

Fragmandan anlasilan o ki;

1 - Kara Ailesi silahli saldiriyi atlatmis, lakin Ilknur vuruluyor gibi.
2 - Kacis devam ediyor, polise yakalandiklari sahne son sahne olabilir.
3 - Feride yok, yani bulusma yerine sonradan da olsa gidememis.
4 - Melih ile ilgili bir ipucu yok
5 - Orhan Turgut'u dövüyor ama öldüremiyor, mamafi Turgut'ta intikamini Orhan'dan aliyor.

Alıp götürüyor insanı.Düşünmek istemiyorsun bile bazı şeyleri. Karadayı Islık Vol. 2

kolaymı öyle turgutcuğumu öldürmek orhana ohhh olmuş ne istiyorsunuz adamcağızdan :F

Aynen, ben de ne eksik diye ariyorum fragmanda :D Ask mesk yok :D

Fragmandan anlasilan o ki;

1 - Kara Ailesi silahli saldiriyi atlatmis, lakin Ilknur vuruluyor gibi.
2 - Kacis devam ediyor, polise yakalandiklari sahne son sahne olabilir.
3 - Feride yok, yani bulusma yerine sonradan da olsa gidememis.
4 - Melih ile ilgili bir ipucu yok
5 - Orhan Turgut'u dövüyor ama öldüremiyor, mamafi Turgut'ta intikamini Orhan'dan aliyor.
Mahir Feride'yi almadan gitmesin.

Silahlı saldırıya uğruyorlar... Olaylar tam olarak nasıl gelişiyor anlamak mümkün değil.

orhan zor durumda turgut avına çıkarken avlanmış gibi ama fragman yanıltıcı olabilir ?

Karşınızdaki adamların sadece soyadı değil gözleride kara " ha şunu bileydin Turgut:)

Bence İlknur vurulmuyor(b) Vurulsa öyle güllük gülüstanlık kaçmazlar. Son 10 sn izleyince ilk 10 sndeki heycan kaçti:X Orhan koğuştaki adamı öldürmüş galiba ondan hücrede dayak yiyor.Yine güzel bölüm bekliyor.

Bence İlknur vurulmuyor(b) Vurulsa öyle güllük gülüstanlık kaçmazlar. Son 10 sn izleyince ilk 10 sndeki heycan kaçti:X Orhan koğuştaki adamı öldürmüş galiba ondan hücrede dayak yiyor.Yine güzel bölüm bekliyor.
O kaçış bir şekilde olmayacaktır.Olmamalı.